LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, April 21, 2010

One day mungkin ia pergi jua


Perasan tak,rambut Mia macam makin nak menjadi lurus?
Huhu..doa2 harap kekerintingan itu akan berkekalan..
Saya sangat admire rambut kintingnye itu...mama takde rambut cenggitu..:(

6 comments:

Shikhin Ishak said...

donat,anak SIL aku pun masa kecik kerinting macam mia..dah besar2 lurus selurusnya..macam tak pecaya..

d i d a said...

aku baru tingat adik bongsu aku dlu kecik2 adalah kerinting tp skrg lurus pulakk.

kmi yg len mmg lurus dr kecik.

camna nak maintain ar rmbut kesukaan?

Mila_ibu najihah said...

saspen woo tajuk tu..hehe. nway, mia maintain comel n adorable je walau apa pun patern rambutnya.

SEK KEB KULIM said...

to all:huhu,itula..ramai dah aku tgk budak time kecik kinting,pastu bile makin besar,kintingnye tu hilang..mcm mia ni pun, mcm nak ikut jejak camtu je..lgpun aku&ateng mmg berambut lurus..

dida:nnti besaq,kena bw mia pi saloon le buat kinting balik..haha

Diyana Zulkifli said...

:p..heh.kat ats ni aku jg daa..lupa sign out blog skolah...weee...

eiNa said...

ahaks.. tetiba ada sek keb kulim..tekejut tu.. :P

tp kan donat, ank buah kak eina pun kecik2 rambut cam afro habih..dh 5 thn rambut dh ombak besar.. dh tak small curly2 dah..