LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, May 9, 2010

Ada sebab kenapa saya mungkin tidak akan menyambung pengajian lagi



Korang, sapa pandai teka..apa yang pelik tentang gambar ni?

Sapa jawab betul,aku kasik doposen...:p

keh keh keh

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Perkara satu yang pelik- saya nampak kurus.

Perkara dua yang pelik- saya nampak tinggi.

Yang kedua2nya saat dan tika ini tidak saya miliki..uwaaaa...

*aku bukan tinggi pun, 5 kaki pun tak sampai.cina apek yang amik gambar tu sediakan bangku kecik,soh aku panjat nak kasik balance dgn pakwe aku nama Ateng tu.

pakwe ni pun dulu kurus je,skrg dah berisi.

Kalau ada orang tanya, kenapa saya tak sambung master ikut jejak kawan2 yang lain?

Jawapan muktamad saya adalah..

MALAS.MALAS dan MALAS...;)

Dulu pun tak rajin mana, kuliah pun slalu ponteng. nota kuliah tak penah ada.camne ntah bley grad...huhu

5 comments:

suamihanyisterizuki said...

selamat hari ibu..;)

d i d a said...

aku pun xmau smbung..tahla malas pun ye tak layak pun ye kot.hehe.

atulhani said...

wei aku pun sama tak minat nak sambung belajar lagi.. rasa dah penat.. masa grad dulu, aku siap cakap kat diri sendiri "cukuplah sampai di sini sahaja" huhu.. penah ar aku gaduh ngan ex-tunang aku pasal further study ni.. dia suh sambung master, aku cakap aku takmo..

atulhani said...

wei betul la hng nampak tinggi.. hehhee.. kurus tu mmg lah.. time tu muda remaja lagi.. skang mak orang..

Diyana Zulkifli said...

suamihanyisterizuki:makaceh..pjgnye nickname.hehe

dida & atul:hehe.adakah sbb kita dah selesa dgn kerja skrg jadik kemalasan utk menyambung study sgt ketara?lol