LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, May 10, 2010

Saya anak yang sangat teruk

Dua hari lepas,mak dan abah saya datang ke Kulim. Datang nak main dengan cucu-cucu mereka. Jitra yg dekat itu pun ,kami jarang balik.Jadi kawan kawan,saya minta maaf kiranya sampai ke hari ini saya langsung tak mampu untuk join apa2 gathering di atas sebab kekangan masa.sob.sob.sob. Rasanya,macam perlu usahakan diri untuk berpindah sekolah ke Penang supaya boleh sama sama bercuti dengan en suami.hmm.

Sabtu pagi,lepas breakfast sebelum abah mak bertolak balik Jitra, saya rasa macam ada sumthing yang saya nak cakapkan pada mak.Tapi,saya lupa.

Sampailah ke pagi semalam, tengah saya sibuk uruskan mia ngan ali nak hantar umah pengasuh.

Mak call. wish Selamat Hari Ibu.

Ok.sila cubit saya. saya teruk.

Jangan kata hari ibu. sebenarnya hari2 istimewa yang lain pun,saya tidak alert.macam sapa?tekalah..

Berbaju hitam itu adalah mak saya.saya takde kakak.harap maklum.

Saya memang takda koleksi gambar terkini,byk gambar perut boyot dgn baju kesukaan ni jek.keh keh.


Cuma semalam,baru ada hati nak bergambar.

Ini adalah saya pada 9 Mei 2010. ^^



Mia mengcover maknya yang besar supaya kelihatan kecil sedikit.^^

Memandangkan en suami dah beli tiket online ,jadi cita cita untuk berjalan2 ke airport bayan lepas sambil pusing2 pulau pinang terbatal dengan sendirinya. Ditambah lagi dengan saya agak..keletihan disebabkan hari Ahad adalah hari saya bekerja. Jadiknya, petang ahad semalam saya ajak en suami jalan2 di JJ perda aje .kunun2 mia ali nak celebrate hari ibu untuk saya

Mia @ kenny rogers

Ali @ home

Mama tiru mia senget2kan kepala

5 comments:

atulhani said...

wah donat dah kurusss!! hehehhe... wei, apa la mak hang yg wish hari ibu kat hang.. **perli tuuh.

Intan said...

Suke picca yg last itew :)

Happy Mother's Day to u dear!

eiNa said...

hepi mothers day donat.. dah nampak kurus dah sket..caiyokk2.. hehehe

d i d a said...

tgk gmbr tu rindu la pulak kat mia..comelnya dia..

hg mmg dh nmpak kurus sikit..teruskan usaha!

Diyana Zulkifli said...

haha.ya mmg nmpk kurus sbb baju tu belang2..keh keh