LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, May 2, 2010

Dating ngan robert downey jr

Mamat ni, masih gila gila seperti selalu... ^^

Dating ngan suami?

Saya? adalah tadi petang. Last skali keluar berdua macam tadi, masa tengok Transformers dahulu kala. Tahun bila la tu?huhu

Pusing2 soping compleks.Berdua

Lunch. berdua juga.off diet lagi hari ni.hoho

Tengok wayang. juga berdua.

Mungkin 3 jam merupakan tempoh masa yang singkat..
sebab itu perlu dihabiskan sebaik mungkin

Terima kasih iron man..:) dan juga kak pah kerana OT jaga Mia & Ali hari ini.....^^

6 comments:

Mila_ibu najihah said...

oo..bestnyer pi dating..lama da x dapat jln bdua2 dgn hubby..uhuhu..

d i d a said...

sekali sekala mmg patut g dating camtu..tp kdg2 bila dh ada anak sedih je g jln tp anak tinggal..hehe..mkn pun tingat anak..

skrg ni aku dok kata kat laki aku nnt tido kat tgh2 ada baby pulak. camno tu hehe

Halen said...

wahhhh dating menonton iron man ye hehe.. kami br je dating ari ahad aritu tgk iron man tp bertiga la hehe..

tp klu weekdays mmg tiap2 ari dating lunch berdua ekeke..

atulhani said...

aku pun dating smlm... wat pertama kali tgk wayang setelah bergelar suami isteri huhu

Diyana Zulkifli said...

mila:itula kan..sejak ada anak,mmg masa bersama suami tu tak dapat nk slaloo.

dida:hmm tau tkpe.aku spjg tgk wayang ngan makan asik buka henset tgk gmbr mia ngan ali..:P

halen:huhu.masa mia sorang dulu,sempat lg berdua2an.tp sejak ada ali..masa sgt terhad.mia tido,ali nangis.ali tido,mia plak bgn. bila dua2 tido, ana dgn lai plak letih gilos...huhu.jadik sesekali kenala curik2 masa camtu..heh

Diyana Zulkifli said...

atul:ampa lg la kan,kerja lain syif..huhu