LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, June 7, 2010

Daddy Cute Bcoz of Me contest

yat.yat.yeay.haha.

satu lg contest.asik mia je kan.ali pun nak gak.yela.yela.ni mama join contest spesel utk ali dan papa.

Daddy Cute Bcoz of Me contest ni anjuran Mrs Faez sempena pembukaan kedai onlinenye Cute Kiddy Kiddy.

wah,saya sgt teruja dgn kedai ini sbnrnye sbb banyak gila kasut2 dan baju2 yg comel terukkkk...eii,paling geram ngan Korean hat utk girls tu!haiya...ikut hati nak aje beli byk2 tapi Mia jenis tak mo pakai topi..tak kan nak bagi Ali plak?huhu.

takpe2 mrs faez,nnti diyana survey n jenjalan lg dlm online shop awak ye,mesti jumpa yg berkenan di hati..^^

anyway, congrats mrs faez ats pembukaan kedai Cute Kiddy Kiddy.nama kedai pun sgt seswaii dgn brg2 yg dijual..;)

eceh.wat shop review plak..hehe.kay kawan2.serbu reramai kat Cute Kiddy Kiddy.dan yg berminat join contest ni ek..:D

Ini Ali dan papanye.gambar diambil sebelum papa balik Kulim semalam.


papa pakai gel rambut.ali plak mama pakaikan olive oil.ini 2 orang klu tak letak apa2 atas kepala..rambutnye adalah kejung ke atas.mcm trojan..hehe.see.see.rambut ali mama buat gaya mohawk..lol

3 comments:

nani said...

anak teruna hg ni payah senyum seh..

Diyana Zulkifli said...

payah senyum,bkn cam aku la kan?hehe

Mr and Mrs Faez said...

Salam terjah.. cute bb awak
muka hubby.. thanks coz sudi join ek