LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, June 9, 2010

muka tak ble blah

pak su mia kembali beraksi dengan model terlatih tak berbayar ni

aksi model muka tak bley blah






ok.gambar yg last ni,ada ku picit picit muka mek sorang ni pas bergambar.geram nauuuu..lol



14 comments:

The Juggling Queen said...

eh, kire cute lah ni...

Farah said...

alaa sukenye tgk gamba yang last tu.

Ibu Ayra said...

hahahaha, memang tak bleh blah sungguh gambaq yg last tu... apa pun, maintain comeyyy...

nisa said...

Memang pandai posing nih!memek muka pun pandai buat gaya seksi..hihihihi

Mila_ibu najihah said...

Ya Rabbi...mmg comel2 belaka..pandainyer mia posing..so adorable..

Lin said...

haha ada talent jadi model la weh.

Harnida said...

pandai sungguh si kecik ni posing..kalah aku yg tua ni..hehe

atulhani said...

hahahahaha... mia memang berbakat!

nigina said...

comelnya ...

Intan said...

Aunty pon rasa mcm nak picit je muka si comel sorang nie...pandai tul dia posing ala-ala model kat situ ye :D

lily lotus said...

hihi..u..tolong submit kat memana magazine boleh tak..geram tgk!

Fana Flora said...

comel la mia :D

Anonymous said...

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.rxpillsmd.net]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

mamaAliff @ salmi said...

donut, ko x penah antar gmbr anak ko ke ke mjlh? mana tua untung2 dia leh jd model cover heheh...ada talent tu ekek...pandai pose!