LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, June 16, 2010

tenkiu dahlia pinnata

timaseh dahlia sbb offer mia jadik 'duta' produk dahlia pinnata.mia,mama dah setuju job aunty dahlia kasik.mama tak tanye die pun kan..main setuju je.hehe.mama dah diskus ngan papa la.bkn wat keputusan sorang2.

teruja ni.teruja ni nak tunggu gaun gaun yg aunty dahlia sponsor utk mia pakai tu siap..dress n gaun untuk kanak kanak kat dahlia pinnata adalah sangattttttt cantik.geram je tengok.

ok sebaik sampai,maka akan bermula episod mia dan gaun.gaun dan paksu mia.paksu dan mia..^^


gigih dak saya dandan kecik2 kat kepala mek mia?terpengaruh lagenda budak setanla neh.berangan nak buat rambut mcm farid kamil.^^

pesanan alam sekitar: weh,sapa dok buang sampah kat pantai merdeka..hampa tak senonoh tau.tak cantik background belakang mia tu,penuh ngan sampah sarap.huh.

5 comments:

Eliza said...

comel! hehe!

=)

lame x dgr khabar cigu.

Harnida said...

menjadi la gak rambut tu..hehe

nani said...

baru je nak komen pengaruh farid kamil, alih2 hg dah mention dreadlock tu gara2 LBS....aku suke rambut afro dia lg...hehe

Momma Mia said...

tantek rambut mia tuh..mmg u gigih la. my Mia tunggu masa je utk ku kerjakan bila rambut dia panjang & lebat

lily lotus said...

aiseh..rosak sikit pic dengan sampah2 belakang tu. model dah habis cun tu :)