LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, July 24, 2010

respon to entry bebal

hmm.pertama skali saya mohon maaf kiranya ada yang tersinggung or rasa musykil dengan entry bebal saya pasal NI.

itu luahan sisi gelap hati saya.

bab saing ada anak banyak.itu detik hati gelap saya masa tu.dan itu terkeluar disebabkan hati yang berdendam.

takde niat nak banding dengan korang semua. ataupun dengan sapa saja.

saya tak menongkat langit. of coslah rezeki datang dari Allah swt.saya tahu tentang itu.

mungkin intrepretasi ayat2 dari hati saya itu,nampak sangat riak. believe me.tidak bermaksud untuk show off atau nak tunjuk donat-ko-memang-kilang-anak.hoho.

itu yang terkeluar dari hati apabila teringatkan perempuan itu. ya.me dah maafkan dia.noktah.hati dah lega.dan harap Allah ampunkan saya kerana menyimpan dendam sesama manusia.siapa saya.saya bukan maksum.

saya tak minta semua baca balik entry itu.cuma nak clearkan sedikit pada mungkin yang nampak entry itu kabur.

8 comments:

atulhani said...

wei.. biasa lah tu, kita insan biasa. Forgive and forget bukan senang. sometimes kita mungkin boleh forgive tapi tak dpt forget.. gitu la manusia.. lagi2 perempuan ni. Aku sendiri masih tak dpt maafkan sesetengah orang, tapi itu tak bermaksud berdendam..

Diyana Zulkifli said...

hmm.bab itu tkpe.tp aku rs mcm ada yg tak sedap je sbb aku ada mention psl saing ada anak byk tu.aku tk bermaksud apa2 kat situ.

Nia said...

salam ziarah Diyana, dulu member saya pernah bangga, dia kata dia dulu dapat anak berbanding ex- dia. Sebenarnya, biasa la tu, kita tengah hangin, memang akan rasa daya bersaing yang kuat. takde la ape la tu, don't worry ok.

Entri Terkini: 10 KERISAUAN AKU

Diyana Zulkifli said...

nia:mcm dekat2 je ngan nama anak saya,mia..hehe.

hmm.itula awak.saya pun rasa mcm member awak tu..

nani said...

emo dgn org yg pnh huru hara kan idup kite perkara bese...but then hg pun dah tersangat ok dgn idup yg skrg...berterimakasih jela kot kat depa tu...kalo depa tak huru hara kan idup hg & ateng, hgpa 2 mesti tak mula berchenta dolu2...

Diyana Zulkifli said...

nani:huhu.yerp.aku akui itu.thanks to dia dan bini dia.;).aku bersyukur dgn kurniaan Yg Esa

ch@ said...

ok je. semua ada bahagian masing². sabar je la diyana, yg pasti semua tu kan kenangan :)

leadleedeea said...

alah...saya pon block ex2 hubby saya...waaaa bnyk plak ex hubby saya ye...hehehhee~!!

kita ni manusia...kena ingat tu... :)