LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, August 18, 2010

Bintangkertas again. Nak dekat bukak posa dah ni.agak tak tahan sabar,korang baca lepas buka ye.

update:boleh rupanya buka blog bintangkertas ni. google bintangkertas.dan korang klik pada catched. pd sapa yg nak baca,lapangkan pikiran ya.jangan emo2.budak ni freethinker.kredit to beberapa orang yang gigih mencari macam acot dan tn tanah arealcelebrity.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hJT4aHPfYRsJ:bintangkertas.blogspot.com/2009_07_01_archive.html+/search%3Fhl%3Den%26rlz%3D1G1GGLQ_ENUK362%26q%3D%2Bsite:bintangkertas.blogspot.com%2Bbintang%2Bkertas&cd=4&hl=en&ct=clnk

pinau mata saya.sebab ada gig budak2 bogel kat situ.salleh tu ada la tu.tapi tk sure yg mana.

salleh kata dia nak toreh ic dia sebab ada tulis Melayu.wah2.amik pisau toreh ja lah.susah sangat ka.tau plak dia,kang toreh..susah plak nak hidup kat malaysia ni.heh

korang masak apa arini.

arini saya rajin sikit la kan.balik2 sekolah, trus buat cucur udang n kuah kacang.
rebus daging.kang nak buat daging masak merah.nyum.nyum.pastu kang masak sayur campur.
tadi sblum balik ada beli lengkong.kang nak buat air ala2 air katira.air bandung letak biji selasih n lengkong.semalam en suami kempunan nak minum air tu.

wah.banyak menu la plak.arini.

yela kan.mia n ali pengsan dua2 petang ni.itu yg mama sempat masak macam2.kira celebrate anniversary la ni kirenya.hehe

dah.dah.nak gi sambung masak.daa.



3 comments:

aReaL said...

Thanks Link Kan Ke Blog aReaL... Hehehe....

kinna said...

sy bc blog dia based on link atas..dia mmg ada mslh mental yang teruk la..jiwa dia kacau..sian..mintak2 adik salleh g samsu ni dapat hidayah..sedih bc luahan dlm blog dia (sy copy paste sblm blog tu blank)

Nur said...

salam 12345..
Hmmmm... orang begini hanya akan sedar setelah nyawa dihujung umbun2
skrg dia rasa hidupnya indah dan tidak
ada sape2 yang boleh menghalang dan memberi kecelakaan pdnya.
tapi Allah itu sentiasa tahu apa akan berlaku seterusnya..

kita tggu dan lihat saja nnti..

p.s. sedap cucur udang tuh dgn kuah kacang.. posto posto