LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, August 18, 2010

lelaki putih itu

blog picisan macam sayanye ni,jrg2la kan pengunjung dtg. nak cecah 100 org sehari pn susah.tapi pasal bintangkertas,blog ni dok ranking ke 4 dalam carian google hari ini. nak timakasih ke nak marah salleh ni ek.[?]
tak nakla ulas panjang2.sentuh bab akidah ni,bley jadi panjang ceritanya. cuma saya berdoa agar akidah saya,kaum keluarga,sahabat semua dan seluruh umat Islam berada di paksi yang benar.sentiasa.berkekalan.
tak nakla cerita pasal orang .nak cerita pasal kami berdua untuk kali ni.18 Ogos kembali lagi.
ini rupa kami berdua 7 tahun yang dulu.

hmm.2nd time jumpa lepas insiden wallet en ateng tercicir.

time ni,saya rasa en ateng sangatla putih melepak.licin lak tu.macam pakai temulawak.

ni di masjid kat muar.tak agak2 kan posing.berhenti solat ok.dating pun ajak kawan teman.keh keh.

ini 7 tahun dulu la.

7 tahun,blum cukup untuk kenal hati budi.

sepanjang hayat, proses mengenal hati budi itu akan terus berlangsung.

mudah2an.

hari ini.18.08. 3 tahun yang lepas, en suami bawa mama dan bapak datang Jitra,bawa mas kawin.rasa macam baru semalam.eceh.ayat klise.


pengantin pompuan triple xl.susah nak carik kat pasaran sekarang.

kalau ada yang tanya, apakah ciri kegemaran saya pada en suami yang membuatkan saya terpikat.


ini jawapan saya.

satu.dia putih. i dunno la kan.mata ni memang memilih bab yang satu ni.walaupun diri sendirik idakla putih.idakla cantik.tapi demand.buruk nau perangai.
dua.dia main bola.
tiga.dia tak memilih.hoho
....................................................................................................
nota dari kaki saya: selamat hari ulangtahun juga kepada mak abah,mama bapak, abg long & kak jun, kak ting &nazri, alin & abg adi.dan dato ct nurhaliza.dan kepada semua sahabat handai yang meraikan ulang tahun perkahwinan pada bulan ogos. bulan ini bulan kita.;)

5 comments:

atulhani said...

hang putih laa... so takpe la demand macam tu.. korang macam pinang dibelah dua dengan pisau tajam chhhooooh... ayat tah apa2..

kinna said...

mmg la putih sbb dia org dibawah bayu..sy dl br kawan ngn org luaq negeri (luaq penang ja pon), mak dah warning..takmo menantu jauh2..last2 dpt jauh gak..hehe..
neway, happy aniversary! smoga lebih bahagia dgn kehadiran sepasang cahaya mata ;)

Hafiza.Iskandar said...

donat,
keciknya hg time tu.. hikhik. tringat time hg kenalkan kandaq kt aku. kahkah




~ tupperwareVille

Halen said...

hikhik.. taste kita sama la nk yg putih jer.. :p

apa2 pun happy anniversary yg ke 3. bsok turn kami plk hehe..

lily lotus said...

happy anniversary..ehh u comel apa..hehe