LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, August 17, 2010

http://bintangkertas.blogspot.com

update:blog dah didelete.tataula akaun fb dia.rasanya dah ada kot buat group 'boikot salleh gregor samsa'.^^ tak mo cakap banyak. sedang 'menelaah' blog adik salleh ni.eh.silap.cuba nak pegi tengok.

cuba untuk menyelami isi perut ulu hati adik bernama salleh.

nak menelaah sama?yok sini.

http://bintangkertas.blogspot.com

and di bulan yang penuh barakah ini.mari kita sama-sama doakan adik salleh turut mendapat sama kenikmatan beribadat seperti ummah yang lain.amin

16 comments:

mila.ibunajihah said...

Kids nowadays kan,diorang duk rasa diorang tahu apa yang diorang mahu,tp sebenarnya jiwa kacau. MasyaAllah, moga Allah berikan dia hidayah.Amin.

FrH said...

astaghafirullah .. gile ke budak ni? open mcm tu plak tu ..

isk. dunia nak kiamat.
wonder sape la mak pak budak ni ..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sedih :(
budak2 sekarang..
anak2 kita nanti moga dijauhkan..

BIONIC WOMEN said...

Malas nak sabut pala pikir anak orng ni..huhu..anak kita nnti harap dijauhkan dari semua ni. Tapi hati tetap berdoa semoga Allah bagi hidayah kat budak ni..
semuanya tanda dunia akhir zaman..nauzubillah

Farah said...

haihh..rase macam dah hebat sangat agaknye budak ni..takpela biar Allah tu sendiri tunjuk..kite doa agar die berubah.

Liz Rohaizat said...

td ada jugak cuba masuk blog dia sebab boleh nampak link tu kan? sekali dah delete.

mmg pemikiran dia sgt melampau. siap nak buat kitab sendiri, bunuh diri ramai2. mcm mana dia boleh jadi manusia sebegitu? siap mempertikaikan akan kewujudan Allah.

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

gila budak neh..aku dah dapat emel pasal mamat ni..mintak2 la dia sempat kembali ke pangkal jalan..amin..takut ditarik nyawa dlm kepercayaan die sekarang..

ch@ said...

dunia nak kiamat...

Shimmyg68 said...

tu lah nyer... ish ish...

nampak gaya salleh (dont think itu nama sebenar dan kawan2nya) anak2 intellects.. duduk kat pj n writing very good english...

sayangnya, sayangnya.. anak2 melayu Islam jadi mcm ni... where are the parents.. dont you know aqidah anak dah songsang sangat dah ni...

astaghfirullahhal 'azim.....!

Shikhin Ishak said...

ish..kalau nak bodoh..bodoh la sorang2..takyah la sampai nak buka ajaran baru buat kitab bagai..apa ke jenis makhluk ni...ish tak paham aku la..macam2.

Lazarez said...

hhhmmm... serba kurang btol ni... bkn dia sorng lak tu.. mana la mak bapak dorng agaknya... kena basuh btol2 tu.. klu x bersih pakai sponge, kena guna berus dawai cuci bontot periuk....

atulhani said...

kot ye pun tak bersetuju dengan puasa.. tak payah la kutuk2 secara terangan.. skang "dunia tanpa sempadan" ni banyak beri kburukan je nmpaknye. semoga orang mcm ni dapat hidayah Allah..

kinna said...

sy search blog bintangkertas ni pas dpt emel, mmg ade kat blog 123 (blog diyana)..blog dh delete..teringin gak nak tau camne rupa budak ni..
(huh, menggigil bc komen dia dan kawan2 dlm fb..apa nak jd la,kan..) mudah-mudahan dia dpt hikmah dibulan barakah ni..ilmu tak cukup, nk memandai lebih..nk buat kitab sendiri, tp tak kaji/baca quran habis2..kena salah mak bapak ka?

Anonymous said...

Masyallah, kalau tak sempat bertaubat hope they have fun in hell.

Anonymous said...

risau gile perangai yang ditonjolkan dalam FB nie.. klu dah mati baru nak tobat xguna.. diorg nie bg member dia sorg mati je,.. pastue roh yang mati tue cite r best x mati dalam keadaan hina Islam n hidup xde pedoman

org melaayu fikir pakai lutut said...

mila: er. kau tahu ke apa yang kau mahu sepanjang hidup kau?

RrH: kenapa nak tgk ibu bapa dia? kau rasa semua ni punca ibu bapa ke? sbg contoh, kalau kau menipu, adakah itu semua punca mak bapak kau?

Yanadzul: sedih dengan budak sekarang? abis budak dulu macam mana? sebab zaman dulu takde teknologi jadi kau tak tahu pasal zaman dulu. jadi, jgn nak bezakan dulu dan sekarang.