LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, September 1, 2010

senang dapat senang buang

update: klu nak tgk gambar2 yang lain..tgk kat fb brader ni JIDIN Giding. brader ni yg amik gambar kejadian.

gambar2 dari luckytuah

Sape nak buang anak,meh letak depan rumah saya.sebelum gi report polis,saya nak bela dulu 4-5 hari ,boleh?huhu
tepi jalan camni,sian budak tu.
putih merah gebunyee..budak ni.rambut pun lebat.mata pun cantiiik.
geram kan tengok?
kita ajala geram tengok.
mak dia tak suka pun.


dah sekarang entry pasal episod membuang bayi,mendatar aje rasa.sebabnya dah jadik macam kebiasaan plak kan orang membuang2 anak ni.haish

4 comments:

BIONIC WOMEN said...

comel nyer budak tu. diyana..huhuhu
orng yg nak sangat anak ni, xder rezeki lagi la plak..huhu..

myoliza said...

MASYAALLAH, KESIAN KAN,,,,
kesian baby tu,...kucing pun sayang anak dia,..klau tak nak sekali pun,,buang laa tempat yg selamat kn, hospital kn ade,.huhu.

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ni kerja org GILA! fullstop!

cha said...

kan?kan?kan? stuju dgn akak tu, kalau nak biarkan dia dpn rmh kita, comel sangat, bela bagi gebu baru kasi kat polis. emak dorang tak syg dorang.