LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, October 22, 2010

add suami di facebook

ada member penah tanya,

suami ada facebook?
ada
dia add diyana tak?
hah?
of coslah!
naper?
hmm.suami tak nak add saye...

oo..ko ngelat ek.tak bek tau.baik add bini ko.atau pun baik,buat akaun lain..and then baru add bini.dah kalau takut sangat bini buat spot check..;)

macam-macam..:o

4 comments:

BIONIC WOMEN said...

husband adalah org pertama add saya, dan saya org pertama add dia..hahaha.
saya tau pasword dia..hehehe..anytime ler dpotcheck..no sorok2 ok...
biasanya saya dulu yg buka fb dia hr2...jgn gitau dia..hahahahahaha

Fiza.Iskandar said...

aku yg create fb laki aku. hahah aku tau pwd dia dan dia tau pwd aku. no sorok2!!
;)

Diyana Zulkifli said...

kekeke.samala..aku pn tau pasword en ateng.bkn stakat fb,skype,ym suma dok ada.hoh

atulhani said...

saya laki bini takde facebook.. rasa-rasanya laaahh.. *tiba-tiba wonder, eh laki aku ada facebook tak eh...