LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, October 13, 2010

orang gemuk suka cakap ikhlas dari hati

tn tanah blog ni tak kenal saya pun.blog yang dimaksudkan ialah blog insan bernickname : peejburhan

saya pun tak kenal dia pun.

tapi saya rasa macam kenal dia.

blog ni jadi bahan ejaan saya ari2.

saya tahu pun dari aza.


entry terkini dia,buat saya tekan perut gelak2.tatau saipa.

maybe sebab terms dekat2 perenggan ..yang nak last2 tu..


tapi apakan daya. dia tu kacak. aku ni remaja gumuk je.

ini versi saya : apakan daya, suami saya pun kacak..tapi bini dia gumuk jugak.:O

7 comments:

BIONIC WOMEN said...

hahahaha...kacak dan cantik tu kan unversal, itu hak individu x siapa tahu...hehehe.

kacak + gemuk = mia dan ali yg sangat comel......

cha said...

ha kan bionic woman dah buat formula matematik. gemuk itu cun lagi comel kak, yg penting happy.

bila ai nak gemuk niii... adeiii!

Diyana Zulkifli said...

bionic women:hihihihi.persamaan matematik yg mesra alam.haha

cha:kehkeh.cha dah try weight gain kah?:P

n a n i said...

aku nak syahdu dgn rintihan ati hg tp mcm lawak pun ada mengenangkan hg penah ckp psl no 10 kat aku dulu...okla tu...

atulhani said...

takpelah.. janji serasi dan berbahagia.. aku selalu je tengok couple2 ni, padan ker tak.. skang turn orang tengok aku plak kot hehehehe...

atulhani said...

btw, kalau kurus sangat, nak peluk tak sedap :P

Diyana Zulkifli said...

nani:hihi.skang yg 0 tu dah jd bujur sikit.cuma nak jadik sama kecil dgn 1 tu,susahla kan.haha.yang pasti forever 10!hahahahaha

atulhani:jap.nak tny laki aku btui ka..ceh melucah plak aku.:p