LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, November 2, 2010

2nd wife is coming

itu status fb en suami khamis minggu lepas.


hari2 dok tengok en suami membilang hari,nak tunggu bini baru dia sampai.
tapi so far,saya ok je.
mungkin,adalah rasa bimbang sedikit dalam hati.
takut en suami lebih2kan bini baru dia itu nanti.heh
saya tak rasa tergugat pun.
si dia lagi gemuk dari saya...gemuk ,gedabak,monster etc..bla..bla..
dah lama en suami idamkan, sebagai isteri yang taat.saya kena turuti.kan? ;)

nota dari kaki saya: Gerun eh.*kalau betul2 B.I.N.I. minta simpangggggg  
                             la.:p. 

16 comments:

nuanza said...

wah..baik nya bini...eheheheh

*bini versi apa yg suami dambakan tu ye..huhuhu

saya_arief said...

3 ngan 4 pown da ade tuu..
;p

Mrs Hardlena said...

kalau BINI no 2 ni menyenangkan dan baru dan best semuanya ok apa.. mcm dpt agak je my 2nd biras ni hehe.. :p

Dalin said...

haih.. saspen nye kak diyana.. saper pulak tu.. ke.. APA pula tu..? hehe..

cik me3ko said...

kim salam ngan madu ek ..

mila.ibunajihah said...

alahai...suspen nyer...

Farah said...

hehe sah motor baru ni..kalau betul motor besar..sah die sayang bini ni 2 tu lagi hahahaha..

Diyana Zulkifli said...

haha.suspen kan?kekeke

farah,bkn2.bley teka lagi.hehe

n a n i said...

mula2 baca aku dah dpt agak....kalo aku teka (& semestinya tekaan au ni betul),agak2 hg sanggup bg apa kat aku...hehe

Diyana Zulkifli said...

nani:eh eh.ang tak aci.ang tau dah apa dia.hehehe

Harnida said...

beli kete baru ker?

Diyana Zulkifli said...

harnida:nida agak2 ape?hehe

BIONIC WOMEN said...

kalau bini dia sebut bini no.2 mesti bukan BINI yg sebenarnya...(kalau org laki ni bini no.2 mesti kete atau moto)..huuhu..kalau betul BINI mesti dia sebut madu aku..hahahaha..

paling x suka org lelaki yg bini no.2 ialah memancing..huhuuh.
sanggup tinggal bini g ngadap laut sampai berhari2.(seb bek laki ku x suka mancing)

Diyana Zulkifli said...

bionic women:ops,itu madu biras saye tu,mrs hardlena..haha.memancing.keh keh

huish.mnta simpang aa.mmg bkn betul2 bini...haha

Ibu Iman said...

isk... bahaya betol statement tu... kang majuk kang... xleh gurau2 bab ni... hihiihih

Diyana Zulkifli said...

ibu iman:hehe.tkpe.tkpe.tau ape die.so tk majuk la..hehe