LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, November 3, 2010

m ke xl

m ke xl.bukan saya aa.setakat hari ini,saya masih kadang2 bulih saiz l,kadang2 bulih saiz m.hehe

yang saya maksudkan ukuran diapers Damia Aleya.rasanye awal tahun aritu,mia boleh lagi haa pakai diapers saiz m.tgk2,hujung tahun ni..eh eh..dah kene pakai saiz xl!.obes ke anak aku neh?huhu.tkpe,janji sihat...:p

die baru masuk 2 tahun, tapi dah kene pakai saiz diapers xl.
gemuk macam...? mak die...die..die..*suara latar belakang adalah suara en suami.

oh ali,awak pun dah nak tukar ke saiz l.hmm.aduh.

naper makin besar saiz,kepingan dalam bungkusan diapers tu makin sikit eh?huhu

kene kasik latihan intensif ni kat mia,supaya pandai poo poo sendirik...

latihan akan bermula balik sekolah karang.

tak cukup latihan,terpaksala kena kasik kelas tambahan sekali...hoho


watak: otomen perut muncit. jenama dipakai :Diapex.gambar dirembat dari blog paksu komeng.

7 comments:

cha said...

hahaha... comel betul, boleh masuk contest diapers ni. Oni guna L.

BIONIC WOMEN said...

kekadang size diapers ni x sama antara satu brand and the others..macam dhiya kalau huggies pakai L, kekadang XL pun leh ag..tapi kalau mamaipoko, xl besar giler..huhu..

kekadang kita rasa pampers tu murah, tapi size dia kecik, kita beli size besar tapi kuantiti kurang..sama jer ngan pampers kita rasa mahal tapi leh guna size kecik skit..kuantiti bertambah..hahaha
konfius disitu

Sue said...

salam ziarah

anak sy yg no.2 tu umur 1yr 7mos. baru je tukar ke diapers size XL. sebab kalo pakai saiz L,pangkal peha dia ketat sket. smpai berbirat jugak la. tu yg tuka ke XL. ehehe

n a n i said...

tukar m ke xl takpe lg..kalo umo 2thn tukar pampers m ke pampers ada wings, lagila haru...hehe

Mrs Hardlena said...

wahhh cpt btol montot damia membesar eh hehe.. lps ni ble la nasya pinjam pampers nasya sbb saiz dh sama hehe..
mujur sgt2 skang ni nasya x pakai pampers dh cuma time tido je bg pakai. boleh la jimat dlm rm100 sebulan.. :)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

donat

yana pun terbeli drypers sebab tgk huggies takda offer.. tak penah guna kat nurdamia drypers sblom nih..

bli saiz L tpi kecik la saiz dia dengan huggies..

kalo beli next time mmg kena amik XL la drypers tu

atulhani said...

bukan ker hang rajin bagi pakai CD.. kan jimat tuu.. hehehe..

saiz besar, jumlah sikit.. saiz kecik jumlah besar.. pada sama harga. kalau saiz besar pun jumlah nya banyak, mana dia nak dapat untung beb... dulu aku tak faham gak, apsal diapers saiz besar kuantiti dia sikit... pastu kakak aku la terangkan hehehe..