LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, November 2, 2010

banjir la pulak

mood ala2 mendung macam awan kat luar tuh..

sebab

plan cantik punya nak balik berjimba2 dgn adik2 Deepavali neh. dah siap packing baju mia dan ali,swimming suit n pelampung semua dah ready nak masuk bonet kereta dah.

dan pagi tadi,mak call

'Jitra dah tenggelam..'

huhu.

dengan harapan dan doa,harapnya air bah tu rajin jalan2 pegi jauh2 pasni...

4 comments:

BabyIbu said...

aku pn br tau semalam - call mak aku. harap2 tak sebesar banjir dulu. huhu.

Diyana Zulkifli said...

babyibu:lebih krg mcm dulu jg tu haa.tengah jitra ,area pj2 tu habis tenggelam.dr yawata sampai maybank.huhu.highway kepala bts dah tutup.changlun ke utara lg nu..pun dah tenggelam.syukur la kan,area rumah ang n aku,tinggi sikit.tu pun tatau jugak,esok2 takut naik lagila ayaq..hijan mn bhenti lg.

Mrs Hardlena said...

bestnya.. lama giler tak main banjir. last skali time skolah rendah dulu je huhu..

n a n i said...

nasib baik umah aku masih terselamat sampai skrg..kalo tak, mau emergency leave lg kena cuci umah