LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, November 23, 2010

lori banjir

ada yang teka motor.ada yang teka kereta masa saya citer en suami dok tunggu bini baru.
semua salah.
sebenarnya bini baru yang ditunggu en suami adalah lori neh.


cukup sifat.besar.lasak.gemuk.
macam madu dia.hohoho



saya tau yang en suami rindukan kampung halaman.sebab tu dia beli lori yang serupa bapak di bofot.

pasni,bolehlah cik berry beristirehat di rumah.sebab dah ada yang nak mengganti beliau ke hulu ke hilir.


still mood kagum:sebab madu i ni pakai diesel.12 sen per km.sekali ganda dari cik berry.balik jitra yg dkt 150km tu,isi 15 hinggit pun cukup.


kami tak kaya ye kawan2.lori ni hutang 9 tahun.:).cik berry pun ada lagi 5 tahun.puan macang manis ,ada lagi 30 tahun..heh.

6 comments:

atulhani said...

aku pun tak kaya.. tp kalu hidup tak berhutang kereta n rumah tu, agak susah la zmn skang. melainkan mmg super kaya, boleh simpan duit beli cash.. tu mmg kaya..

Mrs Hardlena said...

waaahh bini baru ni rupa org sabah la haha.. nsb baik bini baru ni besi klu tak tetttt.. :p

ok la dh ada hilux ni rindu2 kg ble naik hilux. aritu balik naik hilux kami panggil naik lori sbb enjin dia kuat hikhik..

tp yg baru ni konpem enjin masih ayu kan. lepas ni ble la redah semua tmpt nk jln2. klu kami balik kedah pun tak risau dh nk cari kete extra minta tlg angkut hahaha..

BIONIC WOMEN said...

waaa..ni memang xder masalh kalo time banjir..hahahha..
segala mak nenek boleh angkut dalam tuh

Farah said...

kah kah kah..nape ko panggil lori banjir?? sian tauu punye la hensem hilux ni.

d i d a said...

wahh kaler putih...ni nak bg nama apa pulak..satgi lekat lak nama lori banjir..hehe..

Diyana Zulkifli said...

atulhani:masuk power root contest tu,bleh la kot jd OKB segera.haha

mrs hardlena:hmm tk de ayunye.mmg bunyi cam lori pun.enjin bunyi garang.hihi

bionic women: lambat sikitla lori ni keluar pun, banjir dah surut.hehe.

farah:sbb bley angkut org n brg2 time banjir.tu panggil lori banjir..hehe

dida:jap cik berry dah ade.yg ni panggil en putih la kan.sesuai sikit.hehe