LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, May 1, 2011

Grace van Cutsem

gila comey pengapit kecik tu..huhu.tak pasal2 glamer kat tenet..google je nama die Grace van Cutsem. penuh gambar die mcm2 pattern orang edit..haha
saper yang melangut tengok siaran langsung hari Jumaat ritu..mesti prasan budak tecik tu kan? ada yang cakap,die spoiler detik2 public first kiss kedua mempelai. saya antara yang melangut itu eh.:p

pada saya,tak ah. sangat comel dak tecik tuh..nasib dia pekup telinga mcm tu je..tak melalak ke hape..kalau melalak,lagi haru biru..LOL.

ingat senang nak handle dak2 tecik dengan gaun2 kembang semangkuk..itu blum lg masuk bab budak ngantuk ,ngamuk...huuu.

see...^^

3 comments:

transformed housewife said...

yea Knur pun melangut tengok jugak sampaai lambat goreng mee utk mkn mlm. hehe.

Halen said...

haha pakai baju cantik-cantik ble plak melalak gitu yer. mesti mak dia paksa suruh posing tgh panas tu.

mzhany said...

huhu budak tu dah rimas kot...ahaha hany melangut gak tgk...tp tang kiss tu terlepas plak..hohoho...