LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, May 5, 2011

emosi terganggu lagi

source:HMETRO

Semalam ada yang baca kan kisah 3 beradik lemas semasa berkelah dengan ayah dan teman wanita dia tu kan?

Dan pagi ni,sekali lagi saya terganggu emosi apabila tengok gambar di atas.

Ya Allah, Engkau sahajalah yang tahu apa isi hati si ibu.

Kekuatan dirinya cuma ada pada 3 anak itu. dan sekarang, semuanya dah hilang sekelip mata...

Pak dia takpa la,sedih2 pun..boleh nangis kat bahu makwe dia.

ah,gile emo je rasa..

hiba sungguh hati ,memang terasa sungguh perasaan si ibu tunggal tu...:|

8 comments:

Liz Rohaizat said...

masa hari pertama, berita kata mangsa terlibat ialah suami, isteri dan 3 anak.

lps tu baru tau yg rupanya suami bawa makwe. dah bercerai. bekas isteri pergi kerja.

sedih bila tau yg si ibu sanggup bermalam kat tepi jeram tu semata-mata nak tunggu jumpa mayat anak-anak dia. kalau saya kat tempat dia, saya tak tau camne nak hadapi. sekelip mata 3 anak hilang.

semoga mereka semua tabah!

ch@ said...

kita sedih part mak dia bermalam kat jeram tu, sedihnyaaa. menangis juga bila tengok arwah anak-anak dia diusung diselamatkan. hati mak kan? tersentuh betul.

mila.ibunajihah said...

sedihnya..hati ibu pasti tersentuh, itu jelah yang dia ada lps jd ibu tunggal, itulah yg Allah tarik dari dia. hebat betul dugaan Allah buat dia.

Dalin said...

betul kata kak diyana.. mak dia hilang semangat.. sekurang2nya pak nye ada golprend... ee.. geli betul.. harap ibunya tabah..

nanawynnejones said...

semoga roh mereka dicucuri rahmat . amin . :(

Halen said...

ada kami tgk berita ni kat tv. kesian mak dia hilang 3 anak sekaligus. bila tgk anak2 yg meninggal tu terus je ingat kt nasya.

Bionic women said...

apsal saya x tau pun pasal nih..huhuhu..dah ler tv kena konker ngan anak, xder makner nya nak tengok berita, surat khabar hubby beli asyik tinggal kat sekolah, internet slow nak mampus, xleh bukan online news, serius macam duk bawah tempurung

Diyana said...

eily:hmm salahkan intenet eily..;).kdg paper n berita mmg tak sempat tgk..tp news di internet sempatle kite selit2kan masa surfing..tp bile intenet pun tak bulih..mmg jadi katak.hehe.