LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, May 6, 2011

Hadiah terhebat dari seorang suami


papa mia ali memang tak pernah kasi mama hadiah. dia adalah the most 'unromantic' man yang saya kenal..^^.dia selalu cakap, mia dan ali adalah hadiah untuk saya dulu dan selamanya. :D

dan apa yang saya nampak pagi tadi ,kat rak papa saya andaikan hadiah terhebat yang kedua dari papa mia ali untuk mama dan mia ali..;). Alhamdulillahhhhhh

rasa nak sujud syukur je pagi2 Jumaat ni bila tengok kotak biru tu.saya mula ngatkan papa demam ke ape,dok usung pil putih nak pegi keje..

patutla dah dekat 1 week tak nampak kotak merah DonHell tu...^^

gambate papa!

kami tahu papa sayang kami..:D

p/s: saya rasa Niquitin ni memang berkesanla..kalau ikut preskription kat belakang kotak tu, untuk perokok tegar dinasihatkan gunakan 9 pil sehari untuk awal2 rawatan..dan akan berkurangan week by week,sampailah ketagihan hilang terus..

8 comments:

FrH said...

gambate ateng!!

donhell .. hahaha ;)

Halen said...

gudluck utk papa mia ali. semoga berjaya.. :)

Diyana said...

frh:ko kenal ateng kan camne..?tegar nak mapuh ngan donhell tu...awal kapel dl,aku bising jg..jnji pas nikah nk bhenti.tk bhenti pn.pastu aku pasrah ajela.tp x sgka..dh dpt nur keinsafan skrg..blum terlambat kan.Alhamdullillah;)

halen:i hope sgt2.:D

nanawynnejones said...

doa2 abah nana pun terbukak hati nak berniQUITtin juga.ehee :) gambate !

Bionic women said...

dulu masa kerja farmasi, memang mostly pengguna niquitin ni berjaya..tapi dulu nama dia lain..x ingat, kotak pun packing lain..hehe
tahniah papa mia ali..
tahniah jugak utk diyana kerana en suami sanggup berubah..hehe

*en suami saya mmg x merokok

kinna said...

kdg2 'gift' mcm ni lagi penuh makna,kan..

p/s jugak: mujo la abah zulfa amani pon tak merokok..

Diyana said...

nana:hehe..mudah2an..tkpela.nnti kan dapat bakal menantu nurse..tahula kene 'ceramah' nanti.;p

bionic women:pasrah je tau dr dulu ..sayang punye pasal sbb tahu dah diyana jatuh no 2 selepas rokok. ;).org laki merokok ni..biar awek tkde,rokok tk leh tak ada..:).

apapun,Alhamdullillah,at last tanpa dipaksa,tanpa disuruh..papa mia ali berubah demi anak2 dan kesihatan.;)[duit poket jg byk yg save kan?^^]

kinna:iye kinna..sangatla bermakna..;)

transformed housewife said...

mmg hadiah terhebat tu.