LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, May 23, 2011

nak cuci muntut pun pakai remote

masa ejen penapis air Coway datang ghumah saya last week , nama dia Sunny ..adala die tunjukkan  pada saya dengan mende alah nih





Digital Bidet .source from Coway
saya penah tengok demo cara nak guna pelapik tandas canggih ni kat Carrefour penang ritu.


haha.gile sempoii.


saya tanya le si Sunny tu


'cuci ke pakai bende ni?'


'cuci oo kak.orang pompuan manyak suka woo.tambah lagi kan ..masa datang bulan.'


'ya ka?pandai ja hang..'


'betui kak..yang paling penting,tak yah guna tangan.tangan bersih.'


'kalau saya beli menda ni,lepas guna..saya cuci sendiri juga maa. tak yakinlah saya nak harapkan air tembak2 tuh.'

hihi.berkerut kening mamat tu,malas nak explain dah dekat kakak sorang ni..;p

 
tapi memang sempoii sungguh kan. siap leh automatik tembak 'belakang' ke tembak 'depan' ke.hohoho


dah le siap ade heater kat pelapik die tu..takdele sejuk muntut pagi2 tu kan nak letak atas tu..:p

inspirasi dari digital bidet.kuikui.semalam jalan2 di kedai D.I.Y terserempak dengan pelapik tandas ni..jadilah kan sebab nak gasak juga pasang yang canggih2 tu rasa macam tak padan je dgn toilet rumah sendiri. ^^

5 comments:

Bionic women said...

hahahha..dulu pun eily tanya ejen tu bidet tu camner fungsi dia..hehehe.

cantik lak lapik tandas tu..hehehehe..

dah bercoway skrang ekkkk...

FrH said...

aku pernah guna toilet auto ni, kat hotel nikko kl.
mmg best gile haha. dan serius, bersih jugak :)

mzhany said...

betol diyana, lagi percaya sendiri cuci hihihi

transformed housewife said...

berapa harga benda alah tu? Mahu beribu2 lemon jugak kan.

ch@ said...

kita lebih suka cuci sendiri. guna tangan sendiri. sebab, kata sayang diri sendiri, kena la belai membelai. kan-kan-kan.