LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, June 16, 2011

Page facebook paling kelakar

jarang tengok kaum adam emo sebab mende2 gosip tentang artis ni except peminat2  Lisa Surihani..hehe.

sakit perut saye bile gi terjah page Save Lisa Surihani From Yusry KRU. walaupun bilangannya belum cecah ribu2 lemon tapi majoritinya lelaki!

masa saya buka tengok page tu baru lagi tak sampai 1 jam kot dicipta. itupun berduyun yang like2 kan page tu..rasanya sebab nak tahu kot apa isi kandungan page tu..[cuba berbaik sangka]

sumpah kelakar!

ok ape,derang berdua. yusri duda handsome.dagu lekuk.haha.

3 comments:

atulhani said...

biasalah tu donat, dorang jeles sebenarnya. padan pe yusri n lisa surihani hehhehe.

transformed housewife said...

banyak lg page FB yg ntah-apa2. ade je idea2 nak buat page ataupun group. yg psl page tu mmg sah2 lelaki2 yg minat Lisala tu.

mzhany said...

ahaha kelakar jer dorang ni. ramai kot yg frust