LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, June 24, 2011

Rebecca Black

dengar 1st time,saya gelak je dengar suara sengau rebecca ni.tapi komen2 kejam kat utube die tu,over sangat. sedap ape lagu ni


cer dengar..





kalau tak,tak kan Glee club nyanyikan semula lagu ni dalam episod final season 2 hari tu?


tapi budak2 Glee nyanyi lagi sedap la...haha.


oh.sori pada yang tatau hujung pangkal.


Rebecca Black = glam di utube gara2 suara sengau dia tu


Glee= siri muzikal kegemaran saya di ch 711.dah habis dah pun season 2..huhu.sedih2.


video budak2 Glee nyanyi masa prom night takde loh kat utube.
ada yang ni aje





saya dedicated pada korang semua version Glee punye...hehehhe.


Selamat Hari Jumaat! ;)

3 comments:

Bionic women said...

hehhe..at least dia ada keyakinan diri yg tinggi,, kalau kita mampus x nyanyi dah. hehe

Liz Rohaizat said...

mmg sah anda seorang Gleek! hehehe....

mila.ibunajihah said...

sib baik glee nyanyi balik ekk..diorg bawak lagu apa pun mesti sounds better kan. sy miss la finale..huhu..