LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, June 30, 2011

Wanita Melayu Terakhir Contest



Wanita Melayu Terakhir Contest


anjuran http://dhiradeena.blogspot.com/


Tarikh TUTUP adalah 20 Ogos 2011


syarat-syarat penyertaan boleh didapati di blog irah.


TEMPAT PERTAMA
Pakej penginapan 3 hari 2 malam di Bukit Merah Laketown Resort (tarikh boleh pilih sendiri yer)




TEMPAT KEDUA
Pakej penginapan 2 hari 1 malam di Bukit Merah Laketown Resort
(tarikh boleh pilih sendiri yer)


serius ni irah hadiahnye pakej penginapan?mantappp..


irah ni kawan saye dan lebih spesifik member baik en suami. dulu saye gi batu pahat dating ngan en suami,saya lepak umah irah ni la..itu yang last2 saya angkat jadi kawan sendiri jugak tu.haha.standardlakan pompuan mulut banyak ramah ,mane tau malu..sebarang je angkut2  orang jadi kawan sendiri...:p.haha.


dia ada buat 1 contest. i ngatkan hadiah utama dia 1 set Premium Beautiful...haha. maybe utk next contest boleh la eh irah kan??LOL

ops.sebelum terlupa.syarat utama.of coslah kena letak gambar yang berkaitan dengan ini punya cerita.


ini paling ayu yang aku ada beb. banyak aku pose mcm kayu je.tak santikk. ni aku yakin,santikk la.haha.
jom join ramai2 yok!!

7 comments:

transformed housewife said...

wah menarik ni. nanti kena posing cantik2 dulu. hehe

NADHIRAH NOR ZELAN said...

hehheh donat jgn lupa comment kat entry aku tu buh nama n email address n link ke entry ko yg buh gambo ayu tu hehheh nanti senang aku nak ambik gambo nak di nilai....

hadiah ya betul penginapan di laketown resort bukit merah...

Premium Beautiful??? kena wat contest yg lg mencabar la hehheh

DrSinga said...

gua pemaluuuuuu

eiNa said...

ahakss.. ayu la tuh..:)

NADHIRAH NOR ZELAN said...

DRSINGA N EINA jemput sekali yer hehehe

cikpia said...

good luck wei!!!!

hang dah kawen cam tak sesuai ja pi bukit merah.... kalau menang bagi aku ja la.... he he...

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

gudluck kak... =)))