LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, August 24, 2011

WW: Anak dara saya

ayaq root bir tu babah die nye..haha.
saya sudah gantung periuk dari 1-2 malam yang lepas.

sahur je masak dgn sisa2 bahan mentah yang ada lagi dalam fridge.

yihoo! saya balik kampung dulu aa esok..jangan jeles.:p

9 comments:

Cik Eliza said...

comel nya miaaaa!

bawak lah ke johoqqq!

:P

atulhani said...

sesungguhnya aku jeles.. kali first time aku tak beraya ngan mak ayah aku huwaaarhhhhhh...

kinna said...

awainya blk raya! (padahal dekaaattt je kan? at least senegeri jugak..hummm takleh jadi nih!nk blk kg jugakkkkkkk)

Lin said...

amboi tak boleh blah..pdhl kampung dlm negeri tu gak.kekekeke

Diyana said...

cik eliza: ntahle bile eh cikgu nak gi johor lagi..huhu. corection: org kedah tak sebut johoqqqq.haha.tetap sebut johor.:p

atulhani: semoga tabah di pagi raya.kueng kueng.

kinna: kentut pun dengaq org kata..sbb punya dekatkan.tp cheq jarang balik la , puasa ni tak balik berbuka pun lagi di kampung..itu yg excited gaban ni..haha.

lin:jauh jg tu lin, 1 jam setengah.hehe

harnidahussin said...

i balik sabtu...balik kulim....hihi

n a n i said...

aku nak blk bandar tahun ni...

Liz Rohaizat said...

fuh, cepatnya balik kampung!! selamat hari raya.

lily lotus said...

mana aci balik kg dulu :P...apepun enjoy ur journey