LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, September 12, 2011

fantaghiro tarabas



mereka sudah kembalii!!rasanya pernah dah tv2 buat ulang tayang Cave of the Golden Rose tapi masa tu saya tak tengok. tv 9 plak ulang sekarang. Setiap Ahad, 10 malam.

ni zaman kanak2 dulu, saya siap berangan nak kawin dgn laki yang muka cam tarabas.

tak kesahla walaupun tarabas dalam citer tu,dia jahat pun.janji hensem nak mati.hehehe

tang janggut sejemput dgn kening tu serupa dah.
.hahaha.this is my tarabas..:p

yang hero ..ape eh Romualdo kan?hmm tett.tak minat. sebab tu tak ingat muka dia cam mana..:p
 



4 comments:

DrSinga said...

hahahaaaaa...
ni sorang lagi!!

tadi..siGadis Bunga pun dah excited gila!!

harnidahussin said...

ehh...dah ada tayang ka? dulu minat gila cerita ni..masa tu ingat fantaghiro tu la pelakon paling cun..suka tengok muka dia...
mula2 minat romualdo..pastu minat tarabas...hehehe

..:: WiRdA ::.. said...

a ah aku pun bercita2 muka macam tarabas.. last2 terbabas..hahahahaha

alfian mazuintasya said...

Aku punya muka pun tarabas tp sekarang aku tgk dah mcm johnny depp lak sape nk kawin ngan aku angkat tgn....