LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, September 9, 2011

babytv?ohh..

biras saya bagitau, sekarang dia cuma bayarkan bil astro untuk pakej basic saje.RM 30 lebih saje.


sebabnya, dia kata rugi..langsung tak boleh nak alih channel lain,memanjang kena paksa tengok channel 611 dan 618.


logik.logik.


saya pun rasa nak buat macam tu la..


aduhla.


kadang jadi cam damia & ali jugak, saya pun berebut remote astro dengan derang. guling2 dpn tv.haha.


mane tak,kadang tido pun saya rasa boleh nampak muka burung Tucky Tales dalam mimpi.


muka monyet Oliver Explorer.


tak pun muka Yum Yum.


dengan keadaan sekarang, untuk berlama-lamaan duduk teman mia ali depan sofa adalah sangat2 tak best..sebab sakit pinggang sakit muntut lama2..nak berbaring kat sofa pun macam tak sonok,space kecik


jadi si mama ni bunyi2 cakap nak beli tv lepeaq pastu nak la pi skrukan kat dinding bilik tidoq.bolehla teman derang tgk tv sambil2 baring2 atas katil kan.verangan.


haha.


en suami cakap, membazir.


pastu kan, terus dia gi tarik tv dan meja masuk ke dalam bilik tidoq.


hoh?haha


puas hati sekarang.


sape mai ghumah cheq pasni..kita sembang2 minum ayaq ngan makan kopok ja aa..tak leh sambil tgk tv. 


tv dah dok dalam bilik...:p









7 comments:

Anonymous said...

salam...ikikiki...budget mau tv leper baru laaa tuuuu...' sekalinya...hampo hati den...hu..hu.."

..:: WiRdA ::.. said...

aku pun jenuh berebut ngan irfan tgk tv.. masalah irfan tu nk konker semua.. tv pun nk suh buka 618..ipad pun dia nk buka..mesti lah mama dia nk menang..hahaha

transformed housewife said...

hahahaa. kami pun kalau tak de apa tak tengok tv sbb kalau bukan 615 mesti 610. Anak2 knur tak mminat dah babytv sbb diaorg dah masuk fasa besaq sikit.

DrSinga said...

Hohohohohho...

anak kita..
rimot dia yang punya..
channel 608 juga!!

baby tv manjang..tension gua!!

atulhani said...

hang ni semua menda nak masuk dalam bilik.. (termasuklah washing machine) kekekekkekeke...

Diyana said...

cik anon: kak suzana, haha.btul la tu..itula hasrat hati yg sebetulnya..wahaha

wirda: kan..jenuh nak berebut.

trasnformed hwife: ceria byk cerita budak besar,anak2 saye nnti la tu beralih ke channel 611 plak

dr singa:tau takpe doktor..tension bangat

atulhani:bilik aku ni..sikit lg nak jd ala2 bilik hotel, cuma tkde peti ais je lg.haha. skang kami balik keje,mmg perap ramai2 dlm bilik sampai terbit mentari.aku kuar bilik ,sbb nak masak dan sidai baju ja...:p

MamaIlhan said...

slalu gaduh ngan ilhan tp last2 dia ngalah jugak,nanti dia kata "tgk citer mama dulu,nanti br tgk citer iyan eh?" dan aku kena akur bila abis citer yg aku tgk kena alih channel citer dier..haih!