LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, March 5, 2012

Kisah muka buku saya


oh.saya suka konsep timeline di fb.

leh tulis status panjang2.dah kire cam tulis entry baru di blog

saya rajin update di sana saja.

di sini jarang.

huu

5 comments:

transformed housewife said...

Knur tak tukar pun ke timeline. malas nak guna. status kat FB pun kdg2 je tulis sbb takut tertulis benda2 yg tak patut dikongsi.

Ladysirna FA said...

Best ye tukar?saya pun x tukar sebab takut fb saya jd pening..hihi

atulhani said...

buat twitter plak la wei.. aku pun takde FB huhu

n a n i said...

atul, buat FB la wei...aku pun takde twitter...haha

mzhany said...

patutla lama xhapdet belog ;)