LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, July 6, 2009

Lamenye saya tak ngarut2 dalam blog neh. Hmm, TAKDE MASA .hehe.alasan lapuk. tapi sungguh aa..saya mmg kagum la dgn bloggers yg gigih berkarya n yg lg salute tu siap ade yg tmbh pendapatan dgn hanya berblogging..hebat2x. tahniah utk kalian.

Saye rajin melayari intenet sbnrnye.kkdg tu klu takde keje sgt,boley berjam2 [itupun klu tak berebut modem broadband ni dgn husband la..ikut hati nak aje beli lg satu].TAPI saye suke masuk2 tgk blog orang lain je.jd follower tak rasmi.Tapi utk diri sndiri, hmm..mcm ni la...nampak?

Penuh Sawang..hins.hins.

Lame tak update ttg diri ni. Pd sesape yg terserempak dgn blog ni..hehe. Selamat berkenalan!haha

Pada yg kkdg tertgk blog ni, minta mahap bbyk le..takde mende menarik pun nak diceritakan. tak reti nak elobarate sebenarnye.

Hari ni, saya rasa tak bersemangat langsung nak meneruskan aktiviti harian. Bukan setakat kerana, si comel yg baru 10 minggu dalam rahim ni tapi kerana Kak longnya takde kat sisi!!!!uuuuu....Damia..mama rindu sgt ngan Damia.

Damia dah kene 'culik' ngan Tok Mi die sampai Selasa ni...uhuhuhu. Lamenye nak tunggu Selasa.....

Bkn saje2 nak hantar balik Jitra, tp terpaksa..terpaksa sungguh2...Pengasuh cik mek Damia tu amik cuti.

Malam tadi, mmg kronik betul angau papa n mama Damia ni...siap berebut bantal golek mek tu..nak buat peneman tido...huhuhuhu.

Pernah korang berpisah dengan anak2? Macamane rasanye? Rasa mcm nak meroyan aje kan?huuu...teringat gelak nangis die..teringat bau macham die, hinsss....uu,baru 1 hari ni..rs nak meleleh aje air mata tingat anak...aduila.

4 comments:

azzamoro said...

woit apsal aku tak tau ko ade blog. update la wey...

eiNa said...

xpe donat, aktif2 la sket update blog nih.. sikit pun jadii la..
tepek2 gmbr damia same..

d i d a said...

hang dapat award

MamaDamia said...

azza: hmm,haha.itula,blog mmg ade.tp blog tggl blog ajala.jrg bebenor aku nak update.heh. hmm,tgkla nnti ade semanagt skit aku tulis le.

kak eina:hmm,itula..kene kumpul bahan neh. gmbr damia byk,tp dlm laptop aja.heh

Zuda: award menatang ape weh?