LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, October 24, 2009

~Damia dah setahun~

SELAMAT HARI LAHIR CAYANG MAMA...
MAMA BERDOA MOGA DAMIA AKAN MEMBESAR MENJADI ANAK YANG PINTAR DAN SOLEHAH..
Muah..muah..muah..
Kejapnye masa berlalu..
anak mama ni dah 1 tahun..
jangan nakal2 taww..
nanti mama babab die..
hehe
Birthday damia adalah pada hari ini[24 okt 2009] tapi majlis sambutan hari lahir cik mek ni diadakan awal seminggu masa hari Deepavali lepas.Bukanla sebab berniat nak sambut deepavali tau, 'terpaksa' diadakan awal memandangkan papa mia tak cuti hari ni..huhu.
Ikut mama,nak simple2 aje majlis anak mama ni. Tapi tau2 ajela..mia ni cucu sulung sebelah famili mama,jadiknye yg simple itu telah bertukar menjadi majlis yang ramai jg la sedara mara n jiran yang datang..hmm.
Majlis ni dibuat di rumah Tok Mi Damia di jitra..
kek secret recipe sponsor by mak ngah Najah n Pak ngah Sobri..sayang btul nak makan 'muka' Damia atas kek itu.

Mama plak yg excited potong kek.hehe

Mak ngah tumpang potong kek sebab birthdaynye sehari b4 Deepavali..


Haa..dah bile jemput orang bgtau wat besday party, konfemla byk hadiah kan. Byk btul kawan togel nnti..hehe



Haa..sungguh gumbira Cik Damia tunggang kenderaan rasmi terbaru hadiah dr Mak Ngah n Mak Wan


Pakwe baju biru ni,sipu2 plak nak kasik hadiah..

Paksu Ameng n regim nya tengah membakar sate

Bihun sup ade,laksa ade, ketupat ade,roti jala ade,sate ade..yumm..yum..
Saya n en suami ucapkan ribuan terima kasih pd famili,sanak sedara n jiran tetangga yang sudi membantu ataupun mensponsor demi menjayakan majlis besday Damia kali ni. Tahun depan, takde solo celebration lg la..Damia dah ade adik, and sepupu. Wat sekali ajela majlis.hehe









9 comments:

Jiey Mien said...

Hepi befday Damia..
=)

Diyana Zulkifli said...

jy:pesal tk bleh akses blog jiey ek?

d i d a said...

happy birthday Damia dear..semoga sntiasa jelita brgaya hihi..
aih masa tgk dia dlu lam pantang lagi..rs sat ja no..

najah dah pegnen? huaa..hehe

aisyahumaira said...

hepi 1st birthday Damia!

p/s:damia leh la masuk contest sambut 1st birthday party! ^_^

Eliza said...

best nye!!

ta jempot sye skali kew...

haha!

cik me3ko said...

Happy birthday damia..

kalo damia nk hadiah...
bisik ngan papa.. Nak turun kl jumpa aunty ek..

love u too my damia...

p.s : donat.. tak ada plan nk bawa damia jlan2 kl ke?. :p

eiNa said...

Damia.. epi besdayy....
canteknye kek damia eh..syg nak makan tuu..

jetsetter said...

eeeeeeiii
besnyaaaaaaaa
comel!

nornilia said...

hepi belated besday..sorry auntie lambat wish