LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, January 19, 2010

Ada gaya jadi kak long tak?





Aksi Damia bersama sepupu nye, Aleesya..boleh la tahan,so far blom ada tanda2 jealous lagi..siap cium2 adik Aleesya..hehe

9 comments:

lin muhamad said...

hehehehe...igt dh besalin tadi?nanti mesti dia sayang adik dia..hehe

Shikhin Ishak said...

a'ah tu lah,ingatkan dah besalin...anyway damia comels sangat...good job...eheh..tiba2 good job pehal? ;p

eiNa said...

kak long nehh seksii la.. :P

atulhani said...

wohoo aku ingatkan hang dah bersalin, sedih gak ler tak dpt sms.. cheh.. rupanya bukan.. err.. windu la kat damia yg comel tuh.. dia kecik lagi, mgkin tatau jeles kot.. kalau dh dua tahun mgkin kuat jelesnya..

Diyana Zulkifli said...

ehehe.aisey.sori le kekawan,tajuk entry wat sume suspen.ahaha.lom laie la..klu dah meletop,nnti aku gtau..:p

Mila_ibu najihah said...

ha'a..ingat betul laa damia da jd kakak..terus sempat wat entry yek...eheheh,damia yg sungguh comel bersanggul-sanggulan iteww..

eezah said...

ingat adik damia tadi rupanya adik sepupu daa...hehe..comel kak long damia ikat rambut tu..

Intan said...

La intan pon dok ingat "dah keluar"...rupenya bukan :)

Mmg ada bakat nak soh tolong jaga adik dia...best nya damia dah ada kawan lepas nie. Sure dia happy ;D

Halen said...

ee lambatnya adeq damia nk kuar..