LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, January 30, 2010

Papa,tengok rambut Mia!

Papa, semalam Mia ikut Tok Dad amik mama kat klinik.

Pastu Tok Dad bawa mama gi gunting rambut.

Dah lepas mama, nyonya tu gunting plak jambul Mia untuk pertama kalinya

So, macamana?

Papa suka tak?








Damia with a new look..ahaha








Khamis lepas, en suami dah menghantar saya dan Damia balik Jitra..

Permohonan cuti awal 1 week b4 duedate lulus le plak..makaceh gb..;)

Maka marilah kita sama-sama menunggu..bila agaknya saya nak masuk labor room..

Heee..

8 comments:

d i d a said...

aku doakan hg selamat lahirkan adik damia..InsyaAllah..

eiNa said...

rambut damia..gerammnya tgk..nyway gud luck donat.. dpt boy mesti lagi bestt kan.. :)

eezah said...

sweet!! baru nampak mata damia..geram tgk!

Diyana Zulkifli said...

dida:amin2

k eina:skang tk ikat sgt pun rambut mia dah ok..klu tak,asyik kene ikat sbb rambut tutup mata..hehe.insya allah, itula..pe2 pun tnggu kuar nnti ,tp donat tk kisahle..laki pompuan janji sihat..;)

eezah:hihi,kan?itula..baru nampak biji mata mia..

Halen said...

ishkkk duk tunggu2 rupanya tak beranak lg mama mia ni eh hehe..

comey damia with new look lps ni biar je camtu dh ada style tersendiri mcm hafiz af hehe

Shikhin Ishak said...

lor..ingatkan dah meletup..hihi

bionic women said...

damia n Dhiya(my doter) got same hair style...gulung2 macam megi..hehehe..tapi damia nyer rambut lagi lebat kot...well..visit my blog and have a look for it,,,k

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網