LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, February 4, 2010

Sekolah la yang hebat, aku tak..



Majlis Meraikan SMSAH as SBT 20
Kepada warga Alumni SMSAH anda semua dijemput menghadiri Majlis Meraikan SMSAH sebagai 20 SBT 2010.

Date: Saturday, February 27, 2010
Time: 9:00am - 10:00pm
Location: Dewan SMSAH


Program:

Pagi - Ucapan & Ceramah Motivasi
Ptg - Berbalas pantun & games
Maghrib & tahlil
Makan Malam & Persembahan

Register SEBELUM 23 Feb

Sebarang pertanyaan, hubungi:


Saad Edeng - 012 498 1594
Abidin - 019 5488 788
For accommodation di Jenan, pls contact PK HEM Mansur 019 457 0700


Anyway, tahniah kepada semua warga Jenan..;). Saya tumpang gembira di atas pemilihan Jenan sebagai salah satu 20 Sekolah Berprestasi Tinggi untuk 2010.
Berat tanggungjawab yang menunggu kalian ..semua mata sekarang tertumpu kepada 20 SBT yang terbabit,semua nak tengok setakat mana kemampuan pihak pentadbiran dan warga yang lain berusaha meningkatkan prestasi secara kendiri.
Chaiyok3 ye adik2!! nasib aku dah habis sekolah ..klu tak,double stress la nak hadap..ehehehe
Jenan tu actually ladang getah depan skolah kiterang tu tapi dah sinonim sangat dengan SMSAH, itu yg lekat sampai skang nama Jenan tu dengan SMSAH..

9 comments:

myfuzzyworld said...

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atulhani said...

hang pergi ker... buat kat dewan sekolah..? macam muat..

temp. housewife said...

la Diyana budak Jenan jugak ke. Akk pun budak Jenan jugak. Masuk masa Form 4 thn 94 hingga thn 95 (form 5). hehe kantoi dah umur sebenar.

Diyana Zulkifli said...

atul:ahaha,tak pegila aku..br 2 mggu dlm pantang ms tu. muatle kot,klu depa budget 2-3 ratus je org..heh

temp.housewife:eh,eh,akak senior saye la ek cenggitu..saya batch 95-99..:)

temp. housewife said...

akk rumah Wira dulu. Mesti Diyana kenal K.Najwa, K.Nadia, K.Shidah &K.Suraya kan.

lin muhamad said...

waaa..dlu smsah ke?glemer oo jenan.go jenan.

Mommy Lyna said...

bestnya alumni sekolah yang aktif hehe.

tapi kita kalo ada pun jarang leh join. jauhh amatttt

lin muhamad said...

tahniah...dh besalin eh..dah dapat sepasang.hehe...

Diyana Zulkifli said...

temp housewife:ihihihhi..aiseyman..kenal la kak..sape tk penah kene wanted ngan senior time tu.ehehe.saye plg ingat penah kene panggil dlm bilik pengawas pastu kene cakap ngan dinding..uwaa.ahaha

lin:a ah..hehe,nnti saye update psl bb..:P