LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, April 10, 2010

Melawat abang botak

Tempat: Kem PLKN Bukit Besar,Kulim

Tarikh: 10 April 2010

Abang botak saya maksudkan adalah adik bungsu saya si Ameng.^^. Inilah satu2nya adik saya yang tak pernah berenggang dengan mak [disbbkan dia takmo dok asrama],jadinya Ameng ..ang tak bley la marah ,oghang panggil ang anak mak..hoho

Inilah juga satu2nya adik lelaki yang ada. Dan inilah satu2nya adik bradik yang terlekat namanya dalam senarai PLkn. Makbul doa mak saya ,adik saya ni tersenarai sbg pelatih Plkn..at least, adala juga persediaan kpd dia sebelum melangkah keluar ke mana2 IPT.sapa penah dok asrama, pahamla maksud saya...persediaan macamana yang saya maksudkan...(,")


Kepada rakan seangkatan adikku ini, ampa jangan marah kak long naa..abg botak tak kasik letak gambar dia dalam blog. Kepala dia dogol weh..hohoho. Ini je gambar2 yang diluluskan..ceh,mcm adik saya tau,kalau saya upload pun..haha.Uish,tak baik..orang dh kasik amanah..kenale pegang..:)


Selebihnya,sapa lagi? Makhluk wajib dalam kamera..of cosla cik mia dan ali..







3 comments:

temp. housewife said...

adik2 knur dulu selalu mintak2 nama diaorg tak termasuk senarai PLKN ni.

Diyana Zulkifli said...

ameng ni manja dgn mak,kak nur.opss,bocor rahsia.haha.jadiknye,mak risau lebih sgt..boleh pun survive kat plkn tu.nnti masuk ipt,mak tak risau sgt dah le kot..haha

nanawynnejones said...

hahaha.akhirnyaaaaaaaaaaaaa!
coco cola seven up,
go ameng dont give up!
its okay its alright,
common ameng fight fight fight!
*pompomgirl purple* :P