LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, April 1, 2010

Wahai kekanda, masih ingatkah kekanda,janjimu padaku suatu ketika dahulu?

from mr google


en suami kata, dia tak kisah saya macam mana pun

dulu masa bercinta pun,saya bukanlah kurus .tapi tak la,sebesar sekarang.haish

en suami kata, takpa..nanti kalau kawin,beranak makin gemuk.. boleh pegi slimming centre

ini dialog 5 tahun lepas.masa tengah bercinta

Ok, cinta sudah terbukti. Berkilo2 lemak dibela sepanjang preknen 2 kali ni.. Tak baik merungut, tak ikhlas.

Maka Dinda mahu beristirehat sekarang.sementara waktu

Bak sini,duittttt.

Dinda nak gi transfer jadi adik Erra Fazira..hohohoho


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

shiken,

1 minggu ni, 1 kilo ja aku turun..

itu yang perlu mengoptimumkan usaha ni..^^

Saya bukan nak slim melim, cuma nak kembali kepada donat yang asal. Bukan donat terlebih yis macam sekarang.

14 comments:

Shikhin Ishak said...

hahaha...bila nak start ni?kasi update sikit..kalau boleh ambil gambar banyak2.suruh org yg massage hg tu ambik.hahahhaha

beba said...

salam,

nak tau gak info pasal ni..
terigin nak pergi..sy pon skang ni rasa da cam donat terlebih yis gak..hhahahaha..

berapa package dier ek? and ape yg diorang provide..

eiNa said...

usaha tangga kejayaan donat!! caiyokk..petang2 balik sekolah eksesais ngan mia ngn ali okeh..weekend p gym (suh ateng sponsor)... heheee

Diyana Zulkifli said...

shikhin:ahah,bulih ka weh amik2 gambaq?depa tak marah ka?huhu

beba:hihi..baru nak start sesi next week.nnti i update lain ye..:)

*beba,nickname kite mmg 'donat' la...heh

eina:ateng dah sponsor treatment ni.donut kata,tkmo sponsor takat bg turun 5kg ja,alang2 nak sponsor biaq jd donat kecik .hohohoho

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hik...kina pun mcm donat terlebih yis..

bila bdn dah naik mmg ssh nak trn. tapi kalau ada UWANG...pape pun blh buat!

temp. housewife said...

K.Nur pulak nak kurus sikit, hubby tak bg sbb dia tak jeles kalau K,Nur kurus tapi dia dah berisi sikit. hehehe.
BTW, u go Girl!

Shikhin Ishak said...

donat,boleh je ambik2 gambar.tapi jangan la sampai hover bawa tripod ke apa..aku dulu kat marie france ok je.

nanawynnejones said...

go puan diyana go!
fightoo-oh!
tp ckp seyes nih,skang pun comel meletop letop aihh.
:)

Intan said...

Den pon ada ckp ngan hubby gak, after 2nd delivery kalo boleh nak g slimming centre coz uwaaaa badan den sudah lari manyak ooo.

Lagi satu den ada masalah PCOS, so itu lagi lah meneruk kan keadaan den utk kurus eventho i am still BF!

Go go diyana, get ur shape back :)

Harnida said...

bestnyer if ada org sponsor gi slimming center...hehe

Diyana Zulkifli said...

kina:marilah bersama2 kita mengurangkan yios iteww...hihi

temp.hwife:chaiyok2 utk diri sendiri!^^

shikhin:oo ek,bley la cmtu ek..nnti aku amik byk2.hoho.

nana:baiklah,adik manis..kasik smanagt utk kakakmu ini.*meletop2 ek,itula klu nana kenal akak dulu2 ,mesti trus pengsan bile bandingkan dgn skrg..huwaaa

intan:hmm, diyana ni pun sudah rasa cukup 'terseksa' 2 kali menggandakan lemak seluruh badan. dah le badan mmg jns metobolisme rendah,bukannye jenis melantak sgt pun..tp badan still mcm dipam2..huhu.

harnida:en suami bkn jns romantik2,ni kire hadiah keseluruhan spjg 3 tahun kawin ni..ahaha.huish,peluang bkn slaloo..jgn tolak rezeki..haha

Ibu Ayra said...

hohoho...claim jgn x claim...

atulhani said...

donat.. ambil gambar sebelum dan selepas.. wajib tuh!

Diyana Zulkifli said...

ibu ayra:itula kak..kene claim janji ni..haha

atul:hoho,hokeh2