LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, May 22, 2010

aku penah suka mawiii..wii..wii

bagus strategi marketing af kali ni. budak2 ni blum keluar tapi single album masing2 dah siap.klip vid mcm pro lak tu.takde klip vid cipskek cam siti nurhaliza dolu2.lipstik merah,rambut juntai2..haha. ya la kan,team kru yg jd belakang tabir.dah lama tak tgk af ni,last time beria2 adalah masa mawi dulu.heeee.

apa angin tiba2 tgk af malam ni.sebenarnya,dah lama tk tgk tv waktu cenggini.slalonye dah tertido dgn mia ali.cuma malam ni,macam ada masa sikit.sebab mia takde.dia ikut tok mi pi taiping.
uwaaa.mia..mama rindulah.camne ni,rindu.rindu..huhuhu.takde yg kaco mama masak td petang.mama vacum bilik td pun tkda orang kaco.siap nampak kelibat mia lak tu..isk.arini saya gila la kejap...


camne mama tak mereng arini..tingat muka budak ni.haish.berhantu tui.



hmm,saya terperasan macam skrg macam makin ramai plak blogger yang rajin jengok sini. makaceh korang.

mungkin sbb skrg ,saya rajin update blog.

bukan byk masa lapang kat skolah.tp sebab skrg dok usahakan blog sekolah.ari2 dok jadi wartawan sampingan dok report aktiviti sekolah.kdg2 tu,buat entry utk blog sekolah 10 minit ja.takpun kdg tu takda idea.last2 saya log out akaun sekolah.masuk akaun sendiri...hihihi.

jadiknya, blog sendiri lg byk update dr blog sekolah.^^

kayla,tata.nite.nak gi tepon mia la.dah tidur blum dia..huhu

5 comments:

temp. housewife said...

lps ni agak2 suka kat Shahir ke pulak? Knur pun dah 3 thn tak tengok AF. malas nak tengok kat internet dulu. Smlm pun layanlah tengok juga konsert akhir.

atulhani said...

first time ke berpisah dengan mia..?

Diyana Zulkifli said...

temp housewife:haha.takde la kak nur.tak sempatla nak minat2 lg neh...hoho

atulhani:huhu.takla.penah dah mak aku 'kidnap' bawa balik jitra

d i d a said...

aku tertgk AF tu sbb kalut tekan remote masa tgk citer hantu fasha sandha tv3 tu...skrg penakut nak tgk citer hantu.

tembam nya pipi mia..hahaha..

Ibu Ayra said...

mama tok ayra pun byk kali mintak nak bwk ayra balik jitra, tido dgn dia 2,3 mlm tapi ibu ayra nih tak bersedia lagi dari segi mental dan fizikal... tambah2 ayra masih BF...