LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, May 24, 2010

perbualan dengan coco

puan: u orang baru ek?

coco: tak baru sangat la..

puan: ok.

coco: puan tukar pakaian dulu ya.

after steam bath 10 minit, sesi massage bermula

puan:u jangan urut kuat sgt kat perut.i baru operate.


coco:oo,u operate ya.bagus maa.orang cina memang pilih operate untuk beranak.

puan:aik,la..awat la pulak?dah takda i u,i u dah masa ni.keh keh


coco:perempuan cina kena pandai jaga.susah oo mau jaga suami.suami cina tak penyabar mcm orang melayu. mana boleh pantang lama-lama.

puan:mana u tau..pandai je.hehe.

coco:betul maa.laki melayu jarang main perempuan.baik sama bini.orang cina boleh simpan perempuan.

puan:oo..ok.itu macam ka.betul la kot.

coco:bagusla puan.u operate..anak pun tak boleh ramai.senang jaga.cukupla tu,perempuan sorang.laki sorang.

puan:hmm,pandaila hang..hang pun tak kawin lagi.keh keh keh

coco:hehe.saya memang tak kawin lg.tapi tengok orang lain punya pengalaman..

puan:ikut masing2la juga.ada yang suka anak ramai.ada yang tak suka.coco, lain kali datang,i boleh request u tak?


coco:semua sama jugala..semua baik.

puan:tak nak.i nak request u je. u pandai urut..

haha,puan itu adalah saya.dan coco itu adalah consultant london weight saya pada hari Jumaat lepas.

Motif entry ni?

saja.takda motif. cuma saya nak tergelakkan bila coco tu sebut laki cina tak penyabar macam laki melayu. coco tu tak tau..laki melayu adalah Islam.Dan Islam kan mengajar umatnya menjadi orang yang sabar...sabar dalam segala hal..;)

7 comments:

Shikhin Ishak said...

hahaha lawak ar..ingat kan coco laki aku tadi..mula la darah pahlawan berderau..ngengenge..nama glemer laki i : koko :P

Diyana Zulkifli said...

haha.ya ka weh bambang an pnggl koko.bkn kokokrunch kan?hihi

nisa said...

memg lelaki mlayu penyabar, tp ade jugak yg buat hal mase bini tengah pantang...sibuk cari prempuan lain, kwan2 sy bnyk bernasib malang mcm tu.. Coco cakap bagus operate...yer mungkin bgus, sbb sakit sminggu jer, dh bley wt kerja rumah, tp satu jer yg tensen sikit...perutku buncit...huhuhu xbley pakai bengkung masa pantang ritu...wawawawa

nani said...

skali coco steambath puan selama 10min,leh krg brt brp byk ek? stakat steambath mampu lg le aku nak gi spa, nak pi London, tak dptle...hehe

Diyana Zulkifli said...

nani:keh keh.lps steambath tu, tk timbang la plak.lepas sesi hot balnket baru timbang.klu jaga makan elok2 kat rumah,air pun byk mnm..mmg bulih hilang smpi 3 kg.tp aku..stkt1-2kg ja skali sesi.

Diyana Zulkifli said...

nisa:yerp samala kita nisa..hihi

atulhani said...

memang lelaki tu penyabar kalau leh tunggu 100 hari....hehehehe