LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, May 21, 2010

Ini bukan gambar yang tak sempat upload

weh,korang.hari ni genap 28 tahun saya berada atas muka bumi Tuhan ni. campuq skali dalam perut dah 28 tahun 9 bulan.

Tak lama angka 2 tu nak tukaq jadi 3 dah. tapi apa ada pada angka kan.yg penting hati mau sentiasa muda...hohoho

Celebrate mana? kang pukui 11.30 , saya nak pi hoya hoya pi London weight.lama dah tak pi.sampai depa call,ingat aku dah mengandung plak..keh keh.

kang dah habis treatment, saya belilah sepotong kek secret recipe soh Mia tiupkan untuk saya.

Esokla saya tunggu mak abah datang.baru nak pi bawa makan Jom Pizza! dekat ngan rumah.

Anyway sebut pasai perkembangan berat badan- skrg saya dah 70kg.blum cecah kepala 6 lg.itu malas nak update2 tu.ni pun,minggu ni motivasi diri kurang sikit,mulalah aku hentam nasi jadi 70 tu pun,kang tak pasal2 naik sekilo dua .tunggu progress memberangsangkan ,bleh sarung kebarung lama ka,baru nak update lain.keh keh.kebarung ya,bukan kebaya.kang mak pakai kebaya, laki aku tak senang duduk plak dek nonnn...kuhik.kuhik.kuhik.


i like this pic beri2 much.sbb saya nampak kuu..uihh dalam baju kurung.haha



Gambaq abg2 JPA kat atas tu,bukan gambaq kejadian hari Rabu ritu yang tak sempat saya upload. Ni semua gambar semalam. Ulaq tu sepasang maa. Ni saya ketaq lutut lagi haa sebab saya yang terserempak ulaq yg kedua ni masa nak tidurkan Mia. Haa..saya memang melompat la kan,trus lari pi umah kakak depan umah...huhu

Ok,dah satu rumah penuh belerang..habis badan2 pun dok mcm bau belerang lagi..

Saya adalah trauma. nampak wayar pun,saya ngat ulaq...uwaa.

Nota dari kaki saya: ular selalunya berpasangan. kalau umah korang penah dimasuki ular, hati2lah untuk kali kedua sebab pasangannya akan datang cari pasangan dia yang dah ditangkap/hilang tu..huhu. Lagi satu,saya sungguh terharu sbnrnye dgn komitmen yang diberi pegawai2 Jabatan Pertahanan Awam. dieorang tak perlekeh pun bila kita minta bantuan walaupun kena datang jauh2 semata-mata nak bantu orang penakut ular macam saya ni...makaceh JPA!salute korang!

6 comments:

d i d a said...

uih....takut ada ulaq dlm umah...nasib baik la x jd pape wlpun ulaq tu x bahaya tp takut jugak...

lin said...

happy birthday to u...hehe

atulhani said...

wei aku pun penah dgr yg lipan sepasang.. bahaya kalo bunuh sekor, nanti sekor cari gak.. tah la ek.. btw, epi besday.. apa surprise yg en.suami bagi?

Halen said...

first - happy birtday semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. dan juga ceria & berbahagia selalu.

kedua - dlm gambar tu mmg nampak muda dan kurus. satu perkembangan yg bagus.. :) chaiyok2 teruskan usaha hehe

ketiga - uhhh..biar btol ada ulaq lagi kali kedua. menakutkan btol la nasib baik sempat nampak.

sirna said...

Happy birthday diyana, semoga panjang umoq dan murah rezeki na...:-)

BIONIC WOMEN said...

diyana..
hepi besday tau..
semoga Allah melimpahi rahmat dan keberkatan disetiap langkah..

ularrr lagi ker? takuttt..