LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, May 7, 2010

Aku punya blog aku punya suka

Kepada yang berkenaan

Untuk pengetahuan adik,

akak punye blog ni memang blog makcik2.
Akak tulih2 cerita pasai hal keluarga,pasal suami,pasal anak2
Sekali sekala cerita pasal hal ehwal semasa,hati dan perasaan.tapi itu pun tak banyak

Orang dok cerita pasal nuffnang ka, trafik blog ka,apa ka
akak tak penah amik pusing.sebab akak ni buta it la jugak.lagipun tak HADAP pun duit nuffang tu.Aku letak tu side nuffnang tu pun,orang ajaq.

Jadi, kiranya terganggu kalau akak tempek gambaq anak2 akak yang comot2 tu,minta maaflah.
Ka kalau ternampak akak letak gambaq kucinnn ka, mesin basuh ka, lampin busuk ka..kalau ganggu mata adik,minta maap lagi sekali.

Akak tak pandai macam adik

Mesti adik kecewa kan bila klik,ingat ada gambaq J Lo bogel..^^

7 comments:

Shikhin Ishak said...

a'ah donat.aku pun hangin ja kalau ada org nak komplen2 pasai blog kita..punya suka lah nak letak gambaq tempayan ka apa ka kan..ish aku plak emo.

Diyana Zulkifli said...

ntah.pepagi aku tgk shout box aku ade org tk kasik salam ,pastu komplen mcm bagus..taula aku bongok pun tak reti etika2 blog ni.nyampah i

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

orang tu jeles le tu.. donat

azzamoro said...

ko marah kt sape neh?

Diyana Zulkifli said...

yanadzul&azza:angin kus2 aku pepagi td.takpe adik remedy tu dah membetulkan kesalahfahaman aku.*manela aku tau tu cara nak marketing...:p

BIONIC WOMEN said...

salam..
sabar jeler ngan si remedy tuh...
kot ye pun nak marketing jgnlah sampai wat org nek angin..
seb baik akak kita ni xder darah tinggi@lemah jantung kalau x mesti dah pengsan..hehe
jgn mare yer..

suamihanyisterizuki said...

uikksss...marah ni bunyik nyer...ade org komplen mcm tu ka? ishhh kot ye pon bg salam leklok...tgk ler ni blog haper kan...hurmm xper la diyana, kot dia xsuke ramai lg yg suke kan...