LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, May 13, 2010

anak bujang merah jambu saya

Baju merah kak mia, tilam,bantal peluk semua kak mia nye


Towel pun kak mianye.ali pinjam

Bakul ini pun,kak mia nye.
Tapi mama ali tak kejam sangat la..takdele dia sarungkan semua baju kak mia yang warna pink2 kat ali.
Gaun,blaus,jeans kak mia suma mama simpan kalau2 adik yang keluar pasni pompuan pulak.
Cuma mana2 barang kak mia yang agak2 tak berapa pelik ali pakai,mama tibai jek kasik ali.
Yang penting, tak membazir..kan papa?
p/s: hmm, antara anak perempuan dan anak lelaki..pada saya, anak lelaki agak mudah nak di handle [anak pompuan,kena teliti sikit apetah lagi bila pas dia poo poo atau pas mandi].. cuma anak lelaki lagi kuat menyusu. nampak kecik,tapi hmm..bila timbang,berat.berat tulang kot kan.
persamaan mia and ali -> mama tetap kena guna baby oil kasik lembab rambut tu.klu tak letak,rambut budak dua ni akan kejung dan nampak tak bermaya.eceh.^^

9 comments:

atulhani said...

"Gaun,blaus,jeans kak mia suma mama simpan kalau2 adik yang keluar pasni pompuan pulak."... dah ada plan untuk adik2... bagusss.. .hahahahha

BIONIC WOMEN said...

wow..ali nampak pink..hehe
tapi tetap nampak macho..
Bestnyer dah dapat sepasang..
kita ni bila la pulak..
huhu..sedang giat mencuba ni :)
doakan saya..
kalau mama mia & ali nak join tahun depan..jom ler..kwang3

Diyana Zulkifli said...

klu aku ni senang beranak normal mcm orang lain, nak aje aku preknen lagi sblum umur 30thn.*itu yg pasang angan2 camtu tu.

tapi lupakan dulu la kan..kene rehatkan diri dulu.nanti doc piat telinga aku plak klu beranak lg tahun dpn.hoho

Diyana Zulkifli said...

bionic women:hihi.klu lah bulih,memang nak lagi thn dpn..heh

Ibu Ayra said...

gambar 2 kepg atas tu masih terserlah kemachoan ali tapi yg last, yg dlm carrier tu mmg nampak ayu....hihihihi sori mama ali...

Diyana Zulkifli said...

ibu ayra:keh keh.btul la tu kak ros.mmg nmpk cam pompuan pun .

ZiE FAUZi said...

pink, pink pun..tetap comel.. rasa geram jerr.. Haruskah tambah sorang lg ni? :)

Halen said...

pink ke biru ke x kisah pun ali nk pakai janji x patah bila dh bsr nnt hehehe..

Diyana Zulkifli said...

zie fauzi:tambah2 jgn tak tambah.heh

halen:mintak simpang la yg itu..kah kah