LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, May 30, 2010

bila tukang jahit buat kenduri..

orang kata budak ni handsome. ye ke?ok.dah la tu.papa dia plak yang angguk


ali dan echanye kambing

ini baju raya kiterang.mak buat awal.belasah je la pakai gi keje pasni..haha


mama dah naik muscle dokong ampa



bersiap bagai nak rak,tp tidur sampai ke petang..

tak aci..baju mia je ada kelip2 ..mamanye baju takde.huhu


yang dirai ali dan aleesya.yang wat2 ngantuk nak tido dalam buai,mia.


echa ngan ibu dan ayahnye

aksi kegemaran

besi buaian yang transform jadi gerbang tunang

tok dad,k own,tok mi


budak baju kuning ni nama dia rahimi.mie,ang handsome la.macam putera umno..hihi

yang dirai rahimi n nisah.

Mak kata,kenduri kali ni biasa biasa aja . Mak janji memang simple btui btui..
oh,ya la tu. Saya tak percaya.
Simple di mulut mak adalah sangat meriah di mata saya.
Makaceh Tok Mi...Ali kata^^.makaceh jg tok mi.baju mia lip..lip..berkelip2..ni mia plak kata.

kepada suma customer mak, mintak mahap lagi sekali. untuk kesekian kalinya, mak kena tutup kedai sebab anak dara dia sorang lagi nak kawin hujung tahun ni..hehe


5 comments:

sirna said...

wah, meriahnya nampak kenduri akikah+tunang ya...cute la ali=)

atulhani said...

akikah, potong jambul, ngan bertunang sekaligus kaa? ooo adik hg nk kawen gak hujung tahun ni.. so tinggal sape je yg belum kawin? hehehe.. mak hang mmg best, mcm2 leh buat...

FrH said...

pehh best btol, majlis multi tasking. save bajet. i likeeeee

hensemnyeeee ali dgn baju raya .. hehe :)

BIONIC WOMEN said...

diyana:
sangat suka tengok ali dan mia berbaju melayu/kurung,,sangat kiut..warna ni pun cantik.....bleh ler pinjam tema ni utk raya tahun ni..
tapi sangat sweet gambar diyana sekeluarga tu....

Diyana Zulkifli said...

sirna:makaceh..;)

atul:mcm ang tak kenai mak aku.hehe.tinggai tehah ngan ameng yg bungsu tu je le.lambat lg

frh:moto mak aku->biaq murah tpi nampak grand.buat sekali harung,penat pun skali ja. alinye kikah n berendoi pagi.adik aku tunang pas lunch.

ang jgn tekejut weh,klu aku gitau..yg suma persalinan ,hantaran adik aku suma tu,mak aku alter ja dr barang2 masa aku tunang..jimat kan?;)hehe.

bionic women:hmm,hehe.itula..cantikkan grey..:D