LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, July 20, 2010

Ada yang cakap,sekali dah try..tak mau pakai yang lain dah

kill.kill.die!die!fesyen zaman batu

masa ni saya geng surau.tudung labuh.spek bukak.sbb rasa lawa tak pakai spek.btul la kan.yang pakai spek slaloonya rasa lawa sendirik bila bukak spek...hoho.takpa aku sorang ngaku.yang lain senyap takpa.

masa ni rambut perang..dan mata masa tu pi beli lens kelabu.so dah jadi macam minah saleh lupa daratan. saya dah tobat skrg.pakai tudung pun selepang naik atas.pengaruh persekitaran.aku salahkan utm sbb duduk dkt dengan spore.boleh?pernah jugak tanggal tudung.balik cuti sem,kena tarik telinga.ya.me notti dulu.


nih muka dah jernih balik.spek dah pakai balik.no more contact lens kaler maler.selepang pun dah turun.



gambar terkini yang saya rasa,diri ini lawa.ha ha ha


yang ni saja nak tayang sbb nampak paha ku kecil dalam gambar.sekali lagi ha ha ha



dan sekarang sudah musim pakai tudung cenggini kan?
memang saya takmo dah pakai tudung bawal.semua masuk lemari.sebabnya rasa sangat selesa pakai tudung2 berawning ini.

sangat lambat perkembangan fesyen saya.baru nak kenal mana jenis lekra.mana jenis thai silk.ariani.mariani.nasi beriyani.lol

saya takut nak pakai actually .sbb muka saya adalah bolat.bila pakai tudung berawning cenggini kebiasaannya isi bawah dagu akan tersembul.tak pun.muka kembang semangkuk akan terkeluar dari lurah tudung tu.tudung ada lurah ka?ceh.



ini contoh tak sesuai untuk muka macam saya.sangat buruk.don try at home.saya try takpa.


dan..

ini fesyen tudung kena paksa dengan mak namanya.^^

12 comments:

atulhani said...

gambar first terkini tu, aku pun ada fesyen tudung camtu. merah gituu... pastu ada fesyen yang jenis melekap kat kepala, tatau apa nama, tudung syria kot. samalah, dah malas nak pakai tudung bawal or tudung belit2.. cari yang senang pakai jerk hehehe

FrH said...

aku xpandai pakai tudung cam ni laa .. huhu .. tengok org lain pakai lawa jek aku tengok. tudung bawal masih di hatikuu. hehe.

nanawynnejones said...

haha lawak entry kali ni..
tp either one pun still kakak kelihatan comei.

tp betul,nana pun rasa takut nak pakai tudung "KERAS ATAS"ni.
kang pipi nmpk cm pau.
:p
tp kekadang redah je :D

BIONIC WOMEN said...

diyana nampak kurus ler...hehe
cantik jer pakai tudung awning ni..eily dulu gitu gak, ase macam bulat jer muka but hubby kata ok per..tambahan masa anak tengah buas dulu klau nak g jengjalan tu, nak turun kereta tudung dah jadi renyuk penyuk sebb anak, ngan tudung awning ni..xder ag masalah tu...hehe

ch@ said...

ada gak jns tudung kena paksa dgn mak ye, hahaha so tudung bwl tu, kasi pos sini la. sbb kita rasa mcm pelik pakai tudung berawning tuuu :D

Halen said...

haha.. gambar yg 2nd last tu sengaja je bg nampak bolat eh konon x cantik la tu.. :p

klu dh pakai apa pun nampak cantik jgk la tambah plk dh slim skang lg ngancam tau..

nani said...

aku penah tgk hg versi mata kelabu & rambut perang tu...masa tu terpikir jgk (tapi bersuarale),camnela mak hg menerima kenyataan...hehehe

p/s: try amik gambo pakai shawl lilit2 lak

Diyana Zulkifli said...

atulhani:aku dgn excitednye siap beli hanger yg ada lubang bolat2 tu buat habuan gantung tudung2 tu.keh keh.tudung bawal langsung simpan trus..

frh:frh,aku pun takut nak pakai memula.bila mak aku kasik hadiah,yg awningnya bermanik2,berbatu2..aku takut jg.simpan wat pekasam.tp bila tgk,yg plain tak pun ade tone 2 kaler ke hape..mcm ok plak.try2,selesa..kire pakai jadik jala.heh

Diyana Zulkifli said...

nana:hihi.penah tgk kak long serius ke?mmjg mcm biol jek kan..itu entry jarang serius pun mcm tuan dia.huhu

bionic women:nampak ja tau,eily.tkde le kurus mn.diet dah stop.london pun tak pi.tak dan.ni dok ngat nk ganti posa..nak mula balik diet.

Diyana Zulkifli said...

cha@:nak ke?nnti diyana kira bundle je kasik ch@..haha

halen:haa,btul la tu.mmg saja ..keh keh

nani:shawl lilit2?blum berani.

ch@ said...

kalau sudi pe salahnya, kita pun suka tudung bawal, walaupun org dah tak pakai :D

adianiez AIDA said...

aida pun da terjebak dgn tudung awning. but gi kerja masih dgn tudung bawal.

lambat diterima hati tudung awning ni sebab takut tak sesuai dgn muka bulat tembam ku hi hi hi...

but now, da ok. da pandai pilih hi hi...