LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, July 19, 2010

Dulu saya malu,sekarang tidak lagi


saya baru balik dari Kelate. uplod dulu 3 kpg gambar ni.gambar masa di Kb.cerita akan menyusul kemudian deh!!^^


Jap.nak setting dulu.


ok.ok.mama.set!kasik masa 10 minit kat Ali dulu..nanti baru tukar tangki sebelah lg.lol


Mia teman Ali nyusu.Mia tak kaco la sebab dia baru lepas je minum susubotol.


seingat saya masa Mia dulu,boleh dikatakan saya sangat jarang menyusu Mia di public.jarang ke tak penah langsung ek?adala kot sekali dua,selebihnya saya sumbat dia botol.ngan Fm lak tu.


satu,sebab malu.

dua,sebab kurang ilmu

saya tak akan buat kesilapan kali kedua. cubalah untuk bf Ali sebaik mungkin.

Syukurla Ali ni jenis pandai melekap pada badan.Jadi tak yah susah2 sangat nak kepit mulut dia ke, nak tolak kepala dia ke arah dada ke..dia memang pandai lekapkan mulut dan adjust badan dia ikut posisi saya.

sekarang saya dah tak malulah nak bf di khalayak ramai. dah dapat blaus2 yang bersesuaian untuk menyusu.

disebabkan Ali jugak seorang yang mengambik masa yang lama untuk bf..jadik kadang kadang tu saya sempat buat keje lain sambil menyusu. sempat lipat kain.sempat sikatkan rambut Mia.sempat suapkan mia makan.dan sempat berblog!!ahaha.

bley imagine buat camna?ibu2,tangan kita macam Paul kurita kan?lol

5 comments:

Halen said...

haaa ok la dh ader kesedaran nk berbf time ali ni hehe.. alin time nasya dulu belasah je kt mana2 pun janji dia diam. jarang la nk bw susu botol dh bsr skit susu pun dh kurang br stat bw botol. teruskan berbf yer.. nasya smp skang lg duk melekat huhu.. ni dh terlebey bf pun ada jenuh plk nk bg berenti.

ch@ said...

sweet.

FrH said...

good one. there's always room for improvement. kau dah buktikan kt situ donat. harap2 yg ke3 nnt lebih baik dr yg sblm2nya :)

aku bf jek kt public, selamba jek kadang2 duduk jek kt tepi kedai kalau xde seat. tp aku selalu pakai nursing cover (sbb baju selalu singkat hehe). tp bile hadzim dah makin besar ni dia dok selak2 baju, rimas kot. geram btol ..

transformed housewife said...

Knur pun masa anak first, Fathini selalu malas nak keluar sbb susah nak BF dia kat luar. Tapi bila dpt adik dia, dah tak malu dah sbb selamba jelah tutup sikit dgn tudung.

kinna said...

sm la..anak first dulu malu kemain..tp yg second ni selambe je selak (provided pakai bj t-shirt menyusu la,kan..)