LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, July 28, 2010

ma..ma..ma..mother's day[anak sapala ni]



saya tgk vid ni,lama dah kat fb sorang kawan.sakit perut btul tgk.korang,nak tau oghang kedah belah2 jitra cakap camna..hangpa bley tgk dr vid ni.sangat purelah bahasa adik ni..aha.

gigih saya carik tadi kat youtube.nak kasik
bu' shiken tgk.sbb saya gitau shikin yg first time saya dgr lagu baby dr justin bieber tu dari budak ni haa la.

weh
Yana.muka budak ni sangat macam opy la.sedara ang ka ?

mia suka tiru yang last tu...ma..ma..ma..mother's day!ma..ma..ma..mothers day!

sapa yg blum penah tgk,korang tgk aa sampai habis vid ni.dijamin gelak gulin2..dan mungkin bley mengalir air mata la tingat mak di kampung.huhu

3 comments:

nani said...

aku sgt suke tgk mende ni..aku ulang2 tgk dulu...nangis+gelak...samale kite...first time dgr lagu justin bieber tu kat sini jgk...pulun aku carik tajuk lagu nak download pastu...hehe

BIONIC WOMEN said...

Diyana: lama dah nak tanya orang tapi xtau nak tanya saper..wat janggol tu wat aper ek? yg tu x paham skit..hehe

Diyana Zulkifli said...

oo ek.ada dia sebut ek eily?dia sebut menda lain kot.jap nak tgk skali lagi..hehe.nnti diyana gitau lain.

*saya rasa oghang kedah n paham bhs kedah ja..gelak menda ni.oghang lain ..mesti tk brapa phm kan..hehe