LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, August 11, 2010

aktiviti di tengah hari hari pertama

soalan2 ini saya copy dari entry pn halen,biras saya. saya banyak masa rini.sebab cuti.Kedah kan amik cuti 1 Ramadhan.sambut puasa.

Anda suka shopping?
tak brapa suka.haha


Dimana anda shopping barang dapur (kering)?
Giant,C4,tesco extra,jj perda.routate dalam 1 bulan,selagi rasa tak boring.^^


Shopping barang basah mcm ikan, ayam kat mana?
Ayam organik kat kedai Hpa.ini masa agak nak makan yg sihat2.

ayam,ikan,udang sotong suma kat kedai runcit pakcik kat taman anggerik kat kulim.
saya dok bkt mertajam,tapi tak reti pegi pasar besar.kulim lg dekat,dr nak terjah bkt mertajam yg sibuk dan banyak cina tu. harap maklum.

Berapa kerap anda shopping untuk barang basah dalam sebulan?
2 hari sekali,wajib pi tengok muka pakcik tu.peti ais den kecik jo.muat letak ayam sekor jo.tak bley beli wat stok


Anda rasa, pasaraya mana paling tak berpatutan dalam menjual barang dapur?
Giant. tapi giant jugakla saya dok hadap stp hari.dah itu ja yg ada kat kulim ni. i suka JJ.ikan salmon dia fresh. sayur2 nampak menarik. brg dapur pun byk.


Anda rasa, kat mana jual pakaian yg lawa, berjenama dengan harga yg anda rasa sungguh berpatutan?
intenet.haha.bley ka jawab camtu?

kat Jalan Tar..wah.gila aa.kat situ kan.kulim tak best.mahal2 belaka.huhu

Dan, anda rasa, kat mana jual baju dengan harga yg langsung tak masuk akal?
butik mak datin. baju kurung rm400.gila ka pa.takmola reveal nama butik.kang kena ban.haha.


kayla.nak bersiap.nak gi letak budak2 ni jap kat umah cik pah pengasuh. saya nak keluar gi jumpa pakcik taman anggerik..hehe.

2 comments:

Shikhin Ishak said...

barang kering,basah,lembab,spender semua aku beli kat Giant..cuma cili padi ja beli kat kedai dekat rumah.sbb laki aku ckp cili padi Giant tak pedas..haha

Diyana Zulkifli said...

shikhin:skali baca macam ang tulis spender lembap.ahahahaha.ooh,ang duta giant kota la katakan.