LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, August 19, 2010

Kadang2 saya ingat anak pompuan saya macam barbie doll

baju bundle kegemaran saya.ulang tayang gambar mia yg ni.


yang ni bukan bundle.ini beli di Little Mama love . comel2 aa baju kat sini. geram tui. ali ada jugak.tema sunflower.


yang ni jugak feveret saya. blaus strawberi.jeans yg cantik sangat.dan kasut kat giant.total head to toe adalah cuma rm19.sangat munasabah harganya untuk mama yang suka tukar2 baju anak macam saya.

mia adalah mangsa fesyen mama dia.tp2 minggu ada aja baju saya bawak balik.kasik dia pakai.macam2 pesyen.

kecik dulu ,saya suka layan adik tehah saya main set barbie dia.sonok ek tukar2 baju barbie tu.haha.

dah bila ada anak pompuan.so barbie simpan lemari.so main tukar2 baju anak plak.

tapi kekangan utamanya.laki saya dan juga saya takda kilang baju macam kimora lee.gamaknya klu setiap minggu gi beli jeans ,blaus budak kat pasaraya yang sehelai harga rm40-50 sekeping tu.rabak.

dulu kecik.mak saya gitau.mak suka beli baju kami adik badik kat bukit kayu hitam.baju siam. 15 thn lepas bolehla.memang baju murah2 ja.bawah rm10 bleh dapat yg cantik2 dah.sekarang jangan harap la kan.nak cari yang cantik2,mahal nak mampos.huhu.

so sekarang.kegilaan saya adalah.beli baju baby bundle.jeles kdg tu dgn kenkawan yg dok kl.macam2 warehouse ada kan.pesal kat penang tak da aa.huhu.

kdg rm10 bleh beli 2-3 helai jeans obe the se yg cantik2.hoho.

mia ja banyak.ali tak dak pun.eh dak.dak.ada la juga.tapi baju budak lelaki tak best.pesyen skemas aja.boringg.


tengok.cian anak laki saya. kak mia dok rumah leh pakai cantik2. dianye baju takde cantik sgt.takpe ali.laki tak leh melawa sangat.kasik chance girl cam kak mia .hehe

16 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

donat!mana ko dpt baju mia yg chomel2 tuh eh?
haaa..dulu kecik2 sume main barbie doll..skang ko dah ade doll sendiri!siap rambut gulung2..chomel betul minah tu..pandai posing lak tuh! geram!

Diyana Zulkifli said...

ada member jual bundle baju baby.weh ain.kat nilai ada kedai baby bundle glamer tu.apa aa.aku tak ngat nama kedai tu.cantik2.nampak sgt baru2 lak tu.gi la usyar sana.

FrH said...

haha. mcm tu laa nasib anak laki .. nak wat camne. hehe.

suke gamba mia yg 1st tu mmg mcm barbie doll! )

p/s eh kat nilai ada kedai baby bundle? tak tau plak aku. aku keje kat nilai.. aku pernah nampak kedai baby bundle kat seremban 2 ke senawang .. lupe plak.

Momma Mia said...

heheh cian Ali ek.. tak leh pakai baju tanek2 duk umah ek...

suka tgk mia sbb ia pasti akan mengingatkan me to my doter, Mia juga namanye... kalo jumpa dak 2 org nih ada tak org nak kata kembar.. hehehe

BIONIC WOMEN said...

eh diyana...sangat cantik baju strawbery ngan jeans mia tu..bli katner?..berkenan ler..hehe
Eily slalu bli baju Dhiya kat BBMaxx..t shirt dia cantek2..tapi skang dah smkin mahal ler

Diyana Zulkifli said...

frh:eh haa.senawang ek.btul la tu kot.aku ngat nilai.pi la usyarkan utk aku frh.mn2 klu cantik.nnti ko mms aku.hehe

momma mia:haa sgtlah mcm kembar tau!dgn rambut kinting2 budak dua ni.hehe.

bionic women:member skolah jual bundle.diyana mmg planggan tetap dh.tp mggu,mesti amik 1-2 psg.sgtla tak fair utk ali.tp nk wat cmna,bj bdk laki tk tantek.hehe

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

susah nak ada warehouse sini kan

Lin said...

haha suka..mia jadi barbie doll ko..isk aku dulu kecik2 suka main doll, nasib baik dah besar ni aku tak wt sara cmtu.kalau tak, mau kejap2 tukar baju..psl aku ni kes malas nk basuh baju byk2..muahaha..klu comot je ganti baju.

kinna said...

comei la mia..pandai begaya lak tu..masuk la contest baby johnson..sy undi byk2 nti :)

nani said...

berani hang sisihkan ali...hang kena adil..even tak cantik, kalo beli 1 utk mia, kena beli jgk 1 utk ali...huhu

Diyana Zulkifli said...

yanadzul:itula yana.jeles ngan org2 kl.huhu

lin:membasuh adalah hobi aku.keh2

kinna:mama mia malas isi2 form,submit gmbr.itu yg tk penah join tu.hehe

nani:hmm.uish.cik nani marah tu sisihkan ali.haha.mane ade sisihkan ali,ada jg haa baju2 dia.aku tnggu dia besar sikit,bleh pakai jeans n t shirt polo.nnti kasik rambut cacak2 sikit.barulah aunty nani cair.kan.kan.

MamaIlhan said...

betul tu..anak lelaki baju sumer rasa sama jek..jeans..t shirt kemeja...belang menegak..menirus..kotak2..hmm..kadang2 datang giler..aku beli ajek baju warna pink buat ilhan..huhuhu..ok aper? pink bukan untuk perempuan saja hoccay? ('',)

Diyana Zulkifli said...

mamailhan:ehe.itula.klu warna pink tu,kenkadang aku sarungkan aje ali..klu sesuai.skrg dah trend.hihi

nani said...

nasib baik hg mak mertua aku.takpe2,nanti aku slowtalk dgn pakwe aku tu srh dia redha je mama dia lebihkan kakak mia.hehe

nani said...

nasib baik hg mak mertua aku.takpe2,nanti aku slowtalk dgn pakwe aku tu srh dia redha je mama dia lebihkan kakak mia.hehe

Diyana Zulkifli said...

nani:ahaa.tnggu ali besaq sikitla.baru aku cr baju hensem2 kat dia.skang ni pakai romper ja pn yg elok sikit pn.