LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, August 20, 2010

suka main air?saya suka.

60 kilo mendukung 90 kilo.gagah weh laki aku.hoho.dalam air ja bleh jadi kenyataan camtu..keh keh.masa ni tengah preknen mia 5 bln rsnye.balik kedah,cuti sekolah.

kat Golden sand jugak.tapi dah berempat.

mia muncit

mana nak takur air.dok brenang dr dalam perut lg haa.

oo..ooo..opp..ceplos terjatuh

oo..tolong..tolong..angkat mia
ini adalah tempat feveret famili saya .boleh dikatakan ,dalam 1 tahun..kurang2 memang sekali mesti kena pergi hotel ni. kadang tu,bukan buat apa pun. sampai2 trus terjun kolam. main air sampai jari jemari kecut..haha.

seingat saya,since saya darjah 3 abah suka bawak kiterang bercuti di sini.

sampaikan pakcik2 hotel yang veteran2 tu kenal kiterang sbb slalo sgt datang.

apa yang best sangat sini? hmm.hotel ni hotel 5 star.dah klu 5 star tu,serba serbi mahal la kan dari makanan sampaila ke servis. kiterang takut nak makan kat restaurant dia.penah skali ja mula2 abah bawak.amik kau koeyteow goreng rm 40.haha.skali tu ja la.pastu tapau nasi kat gerai luar ja la.hehe. reason paling utamanya kami sangat setia dengan hotel ini  adalah kerana ada macam2 jenis kolam renang.kami semua hantu air. persekitarannya juga sangat lah menarik. dan..the most important reason-> pihak hotel tak kisah,kalau tak pakai bikini pun masuk dalam kolam depa..susah nak cari kan hotel cam neh?management depa sangat mesra pelanggan.depa bukan layan omputih ja.orang coklat pun depa layan.huhu.

Hotel yang dimaksudkan ialah Golden Sands Resort.sapa mai penang,jangan lupa stay kat sini tau.;)

tengok.tengok.sangat banyak kan kolam renang hotel ni.ada kolam dalam,kolam kanak2,kolam cetek.suma ada.jakuzi pun ada. sehari pun tak cukup nak main air..hoho.

4 comments:

Nur said...

salam 12345
wow.. beautiful place n kids
suka lihat telatah mia
she's cute

masa u mention Golden Sand aku ingat kat Dubai. huhuhu..
terperanjt coz kat sana tak ada kolam2 mcm nih.

normaly jika ke Penang kitorang suka stay kat Park Royal dan Shangrila.. lepas ni blh cuba ke GS.. we all pun giler air

atulhani said...

kalau hang suka main air.. cuba la belajar berenang.. lagi syioook wooo.. lagi2 boleh terapung2 dalam air dalam takyah pijak lantai pool... hehehe

Diyana Zulkifli said...

nur:salam..:)

hehe.bkn dubai la awak.bt fernghi aja.nanti pegi tau hotel ni..best sangat.:d

atulhani:atul,aku pandai mengapungkan diri tau.ada bakatla kan berenang?cuma tak reti ja lagi.ateng berlagak,takmo ajar aku berenang.huh

kinna said...

sy ingat golden sand (pasir mas) cuma di kelantan saja! xsangka penang pon ada golden sand gak..seyes tak penah smp sini..nm ja org penang..huhu