LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, August 9, 2010

sekatil tapi tidak sebantal

hapa?korang ngat aku nak letak gambar aku ngan laki aku atas katil?ngat donat porn ka.biar ariel sorang cukupla.hak hak.

ni la.





aksi rakaman lensa kamera csl mama. blackberry mimpila donat.duit balckberry tu bley wat bayar pengasuh 4 bulan..keep on mind .keep on mind.pls.huhu. 5 minit kemudian,mama dia join skali tido petang.tunggu papa lambat sgt,buat pakatan tido anak branak la sedap. nak gi keluar bermesra2an ngan kak sue dpn rumah pun , saya jengok kot tingkap tadi.tengok dia dok sibuk basuh sangkar kucing2 dia.takmo kaco.lagipun saya tak suka kucing.heee.
bila sesekali anak tido camni, jangan sesekali membuang masa.dapat nap 5 minit pun, dah heaven rasa.dapat caj bateri badan niii...haha.kan btui dak?
ok ,malam ini.ai post dua entry selang 10 minit.dah.nak gi iron baju rasmi pekerjaan saya.esok ada makan2 hari terakhir makan di siang hari untuk bulan syaaban tahun ini.

4 comments:

azzamoro said...

terbongkang dua dua. same je mcm anak aku weyyyy..tp cute kan.

kinna said...

bila anak 'membuta', ibu boleh berpesta..hehe

BIONIC WOMEN said...

kiut jer mia ngan ali tido..hehe
naper xder gambar mama dia membongkang skali..kuikuikui

Halen said...

hahaha.. berpusing2 2 beradik ni tido. nnt blk kg ble la amik gambar diaorg ramai2 bergelimpangan plk.. :)