LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, September 21, 2010

inilah yang saya tunggu-tunggu

aha.gambar dr kamera mahal.keh keh.akhirnya pn Alin upload gambar di fb.dan saya dgn sng hati copy aje.siap dah edit cantik2.bagus2.tenkiu alin


barulah syiok nak update blog...^^.kamera sendirik , takde gambar yang best pun.

teruskan usaha anda ,alin!tk lama bley jd photographer sambilan..hehe

tempat berwajib di pagi raya untuk semua famili.di sofa di ruang tamu utama..hehe
aksi lakonan di pagi raya abg long n kak june

abg ,kak jun,nani n haiman
kak ipar saya yg rock ngan lakinye si nazri yg sama gila2..haha
mereka berdua menjuarai anak paling ramai setakat pertengahn penggal 2010..keh keh..dah tiga.nazri,kak ting,noyul,hanafi dan habib yang staring.

abg adi, alin n nasya.
abg ipar yg tgh control hensem ..haha
last but not least..famili bungsu yang tak ikut tema..famili en khairul.

lakonan semata-mata neh..^^

 Ada beberapa gambar dari lensa halen ni,yang mencurik perhatian saya. sangat cantik dan macam terselit maksud tersirat.Gambar-gambar terbaik di hari raya..

Tara!


1st : senyuman bahagia bapak di pagi raya..kegembiraan berganda2 sebab anak bungsunya dah balik..pesal ntah rasa touching la plak tgk gambar ni lama2,sebab nampak kelibat kami 4 branak kat belakang bapak tu...huhu.
2nd: tengok gambar je pun, dah rasa kecoh kan?
tengok apa jadik,lepas bergambar..terpeleot nenek puan ngan nenek laki nak control cucu2 



3rd : i like this pic very much!abg adi pun ada bakat jadik model baju melayu dan mia .gabungan serasi untuk iklan raya Kamdar..keh keh.


Di jendela



pose ni saya namakan 'pose budget handsome'

yang ni plak,saya namakan pose 'bapak lupa kejap ada anak'
oo..ingat papa-papa je , mama pun ada..

fuh,berhasil teknik menahan nafas yg saya buat untuk bergambar.perut i takde kan..hihi.
bila yang bungsu dok depan skali, maka dia akan nampak paling besar.dan hakikatnya memang paling gumuk pun..keh keh
Ini kisah raya saya di Kg Lingkungan. lain entry nanti saya update gambar udang galah yang saya bawak balik ke Jitra..:)

SELAMAT HARI RAYA semua!! raya sebulan kan?^^

9 comments:

FrH said...

hehe comel jek gamba raya smua .. & lawa2 sbb dah siap edit kan .. aku pn menumpang gamba camera mahal abg ipar .. haha.

comel btol gamba pak-pak posing tu ..

tp terbaek gamba pakcik senyum penuh kebahagiaan!

myoliza said...

meriah kann,..time raya jer leh amik gambar famili ramai2 berkumpul kan ;D

BIONIC WOMEN said...

a'ah ler...family Diyana jer lari tema..hahah..mengapa jadi begitu?

Halen said...

gambar bapa tersenyum tu kebetulan plk kan ada korang 4 beranak. mmg gambar penuh makna tu hehe..

rasanya raya tahun ni paling best kot kt sabah tambah plk bergambar dgn en nikon lg nampak best ekeke..

trimas kasih kpd model2 yg tidak berbayar.. :)

Diyana Zulkifli said...

frh:ya btul!bapakku yg senyum comel..hehe


myoliza:itula kak.sthn skali beraya,kenala sakan2 brgmbr.

bionic women:ini adalah kerana kami tak tny pun akak n abg2 nak pakai tema apa..hehe

halen:har har.pasni kena bayar la alin.:p.

kinna said...

sume gmbr cantek2..pandai photographer amek..puji ikhlas ni.kembang la kalo nak..hehe
tp warna biru satu keluarga tu nmpk sgt lari tema.. :)

eiNa said...

biru pun biru la. janji dpt begambaq..

donat, k.eina p kulim rya ke 3 tu..tp tau sure donat xdak kt umah nyer..

transformed housewife said...

meriah bila tengok gambar2 kat sini. cucu2 semua lebih kurang umurnya ye.

Diyana Zulkifli said...

kinna:kredit to biras saya,pn alin.gigih dptkan angle cantik.hehe

kak ina:itula.donat ry ke 4 baru blk.tkpe,thn dpn mai beraya tau

transformed wife:hmm ha ah kak.kami 4 pasang suma kawin dekat2..itu yg anak pun suma lebih krg jek.plg tua pn anak kak ipar baru nak masuk 5 thn.